Φιλανθρωπική εκδήλωση για την παράσταση ''Η Άμυαλη Βιολέτα"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2

Το Θέατρο Αλκμήνη, οι συντελεστές, οι 33 φορείς και σύλλογοι ασθενών -υποστηρικτές της θεατρικής φιλανθρωπικής παράστασης ΄΄η άμυαλη βιολέτα΄΄ διοργανώνουν εκδήλωση το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016, ώρα 12.00-14.00 στην Αίθουσα Τερψιχόρη C στο Hilton-Athens.

 Η εκδήλωση αφορά το επιτυχημένο κλείσιμο του Α΄ κύκλου-2015 της παράστασης αυτής που είχε διπλό φιλανθρωπικό σκοπό την ευαισθητοποίηση μέσω της τέχνης για τον ΄΄Καρκίνο Μαστού Γυναικών & Ανδρών΄΄ καθώς και στην αποκατάσταση γυναικών που έχουν υποστεί μαστεκτομή και αδυνατούν να προβούν σε αποκατάσταση λόγω οικονομικών και ασφαλιστικών δυσκολιών.

Σύμφωνα με τον διπλό σκοπό της παράστασης στην εκδήλωση θα ανακοινωθεί και η πρώτη αποκατάσταση γυναίκας με μαστεκτομή που αδυνατεί οικονομικά να προβεί στην επέμβαση αυτή. Η γυναίκα όπου επιλέχθηκε από τους Συλλόγους ασθενών υποστηρικτές της παράστασης είναι μέλος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού ΄΄Αλμα Ζωής’’.

Ιατρική ομάδα με επικεφαλή πλαστικό χειρουργό ανέλαβε δωρεάν την χειρουργική αποκατάσταση και ιατρική παρακολούθηση της ασθενούς. Το κόστος της νοσηλείας και υλικών της επέμβασης υποστηρίζεται χορηγικά από τον ΄Ομιλο της Ευρωκλινικής.

H θεατρική παράσταση στηρίχτηκε χορηγικά από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Εταιρία Κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ Α.Ε. - αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Οίκου Mentor Aμερικής και το ΄Iδρυμα «L.Α.L.C.F » - Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα & Υιοί.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στo πλαίσιo του

''Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού χωρίς Σύνορα΄΄

 

Είσοδος Ελεύθερη

Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση ”Ο κουρέας της Σεβίλλης’’
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Η μαζώχτρα"