Φιλοσοφικό... Sunday Brunch στο θέατρο Πορεία!

Την Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 12.00 το μεσημέρι, διοργανώνουμε στο θέατρο Πορεία κυριακάτικο καφέ και brunch με θέμα «τα ζωτικά ψεύδη», που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς μας προβληματισμούς κατά τη δραματουργία και την προετοιμασία της παράστασης «Η Αγριόπαπια» του νορβηγού συγγραφέα Χένρικ Ίψεν.

Η συζήτηση θα γίνει στο μπαρ του θεάτρου, τα ερωτήματα θα θέσει ο κ. Γιώργος Μπανιώκος (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Αναλυτής, Θεατρολόγος, ΜΑ Φιλοσοφίας), καλεσμένοι είσαστε όλοι εσείς, οι Φίλοι του θεάτρου Πορείακαι η Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Ελλάδα. Στη συζήτηση θα συμμετέχει η δραματολόγος του θεάτρου Έρι Κύργια και ο σκηνοθέτης της παράστασης Δημήτρης Τάρλοου, καθώς και πολλοί από τους ηθοποιούς και τους συντελεστές.

Για όποιον θέλει να έρθει… προετοιμασμένος, προτείνεται μια ματιά στο σύνολο των κειμένων με τίτλο «Το ζωτικό μας ψεύδος: πολύ μικρό εγχειρίδιο αυτοανάλυσης», που περιέχεται στο πρόγραμμα της παράστασης «Η Αγριόπαπια».

Προηγούμενο άρθροΜε αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας δύο ισπανικά έργα στο Studio Μαυρομιχάλη, στις 5 Μαρτίου σε σκηνοθεσία Στυλιανού Ροδαρέλη 
Επόμενο άρθροΑκρόαση από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την τραγωδία “ΟΡΕΣΤΗΣ” του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αναστασάκη

1 ΣΧΟΛΙΟ