Οι Αχαρνής στο Ηρώδειο

Η Φιλοθέατον παρουσιάζει την πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη Αχαρνής την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο στις 21:00.
Πρόκειται για τη μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του καλοκαιριού, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής τόλμησε μια τεράστια περιοδεία.
Η ανταπόκριση του κοινού ήταν όμως συγκινητική! Χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα χειροκρότησαν τους συντελεστές για το τόλμημά τους και μιλούσαν με ενθουσιασμό για την παράσταση, που ύμνησαν κοινό και κριτικοί.
Οι Αχαρνής ήταν η παράσταση, που για πρώτη φορά στα χρονικά του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παρουσιάστηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους σε μια κατάμεστη Επίδαυρο.
Την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους Αχαρνής ουσιαστικά στον πραγματικό τους χώρο, λίγα μέτρα μακριά από την Αρχαία Αγορά, εκεί που ο Δικαιόπολις παίρνει τον λόγο και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Αξιοκρατία.
Η παράσταση «ΑΧΑΡΝΗΣ» παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία – απόδοση κειμένου Γιάννη Κακλέα με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Άρη Σερβετάλη, τον Φάνη Μουρατίδη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 
Προηγούμενο άρθροΟι νέες παραστάσεις της Κάρμεν Ρουγγέρη
Επόμενο άρθροΟι Εκκλησιάζουσες στο Ηρώδειο