Η Χριστίνα Ντέμου είναι «Νέο Αίμα»

photo credits: Μιχάλης Καλιδώνης

Επιμέλεια άρθρου: Κωνσταντίνος Πλατής

Η Χριστίνα Ντέμου έχοντας ήδη ένα πτυχίο πανεπιστημίου ως νηπιαγωγός, είναι από τις πρώτες απόφοιτους της Δραματικής σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, από το 2016 που λειτουργεί και έχει δώσει ήδη δείγματα του πλούσιου ταλέντου της.

photo credits: Μαρία Σπένδου

Έχει δηλώσει ήδη την παρουσία της στα θεατρικά δρώμενα με τη συμμετοχής της στην παράσταση "Πόθοι κάτω από τις λεύκες", του Ευγένιου Ο 'Νηλ στο Εθνικό Θέατρο, το  2017.

photo credits: Μαρία Σπένδου

Φέτος τη συναντάμε στην παράσταση "Ισπανικό καλοκαίρι" της Πέννυς Μηλιά, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπακογεώργου, έργο το οποίο διακρίθηκε στον Α' διαγωνισμό θεατρικού έργου σεναριογράφων Ελλάδος, το 2017, όπου ο ρόλος είναι αυτός που καθορίζει την εξέλιξη του έργου. Η ερμηνεία της έχει μια σπάνια δυναμική και δείχνει να γνωρίζει καλά τη διαχείριση των εκφραστικών της μέσων.

photo credits: Μαρία Σπένδου

Το βλέμμα και οι εκφράσεις λειτουργούν εξαιρετικά ως προοικονομία του λόγου που ακολουθεί. Στη συνέχεια μπορείτε να τη δείτε και στο φεστιβάλ του θεάτρου "Το τρένο στο Ρουφ" όπου με την ομάδα της θα παρουσιάσει μια παράσταση με θέμα το άγχος.

photo credits: Μαρία Σπένδου

Όλα αυτά τα στοιχεία μας οδηγούν στο χαρακτηρισμό ότι πρόκειται για «Νέο αίμα» στο ελληνικό θέατρο.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν ότι η Χριστίνα Ντέμου είναι "Νέο Αίμα" του ελληνικού θεάτρου.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ