Η Ναταλία Δήμου είναι «Νέο Αίμα»

Επιμέλεια άρθρου: Κωνσταντίνος Πλατής

Η Ναταλία Δήμου είναι από τις νέες ηθοποιούς που δεν περνάνε απαρατήρητες και πιστέψτε με, το "δροσερό" παρουσιαστικό της δεν είναι το δυνατό της σημείο.

Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Οι Συμμαθητές" και πέρυσι έπαιξε στην παράσταση "Jeronimo Space: το κυνήγι των σούσι" στο θέατρο Άβατον.

Φέτος τη συναντάμε στην παράσταση "Laughing Out Loud", στο θέατρο Olvio, όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με το Νικορέστη Χανιωτάκη, με τον οποίο έγραψαν μαζί το κείμενο του έργου και δείχνει στη σκηνή πολλά από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να της δώσουν και άλλους σπουδαίους ρόλους στη συνέχεια της καριέρας της.

Εξαιρετική κίνηση, σωστός χειρισμός της  φωνής, ικανότητα στον αυτοσχεδιασμό, κωμικά αλλά και δραματικά στοιχεία στην ερμηνεία της.

Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν πηγάζουν μόνο από το ταλέντο της αλλά και από την εκπαίδευση που έχει λάβει ως φοιτήτρια της Νομικής σχολής και απόφοιτη από το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν.

Στα δεκατέσσερα της χρόνια μετανάστευσε με τους γονείς της στη Γερμανία, έως τα δεκαεπτά της, όπου γύρισε στην Ελλάδα και στο σπίτι των παππούδων της στα Ιωάννινα για να κυνηγήσει ακόμα πιο αποφασισμένη το όνειρο της στην υποκριτική.

Άλλωστε από μικρή ηλικία, όταν ακόμα πήγαινε στον παιδικό σταθμό, όχι μόνο ερμήνευε τους ρόλους που τις ανέθετε η δασκάλα αλλά συνήθιζε να δίνει και σκηνοθετικές οδηγίες στα άλλα παιδιά.

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν ότι η Ναταλία Δήμου είναι "Νέο Αίμα" του ελληνικού θεάτρου.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ