Η παράσταση "Other Side" στο 9th Annual Black Box International Theatre and Dance Festival στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας

Η παράσταση "Other Side" σε σκηνοθεσία της Φένιας Αποστόλου επιλέχθηκε από 600 προτάσεις από όλο τον κόσμο στις 16 και που συμμετείχαν τελικά στο 9th Annual Black Box International Theatre and Dance Festival στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Η παράσταση με μεγάλη επιτυχία έκλεισε το φεστιβάλ ( οfficial closing) το Σάββατο στις 6 Ιουνίου στο Chamber Hall - Plovdiv Drama Theatre στις 19.00. Το κοινο της Φιλιππούπολης όρθιοι με παρατεταμένο χειροκρότημα αποθέωσε τους 6 ερμηνευτές που εδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εκπροσωπήσουν καλλιτεχνικά την χώρα τους επάξια μιας και ήταν και η μοναδική ελληνική συμμετοχή του φεστιβαλ, ανάμεσα σε συμμετοχές από ομάδες από Ιταλία,Βουλγαρία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Αμερική, Ουγγαρια, Ισραήλ, Ιρλανδία.

Η Ελληνικη αποστολή χάρηκε την Βουλγαρική Φιλοξενία, περιπλανήθηκε στο υπέροχο Plovdiv και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με τους διοργανωτές μπροστά από τα τεράστια banners από φωτογραφίες του "Other Side" όπου είχαν στηθεί σε πολλά σημεία της πόλης για την διαφήμιση της παραστασης.

Η παρασταση μια συμπαραγωγή του Χοροθεατρου Λυδία Λίθος και του Πολυχωρου Vault έκανε πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου και έκλεισε έναν επιτυχημένο κύκλο 30 παραστάσεων στο πολυχώρο Vault.

Στην επίσημη πρεμιέρα του έργου ήταν καλεσμένος και ο ίδιος ο συγγραφέας ο Dejan Dukovski, οπου συγχάρηκε την σκηνοθέτιδα, τους συντελεστές και τους ηθοποιούς της παράστασης και ενθουσιασμένος δήλωσε ότι είδε μια από τις καλύτερες εκδοχές του έργου του.

Προηγούμενο άρθροJUST MADE 33
Επόμενο άρθροEθνικό Θέατρο – studio συγγραφής