Η Βαλέρια Λινάρδου κάνει "Πρόταση Γάμου στην Περσεφόνη"

Μιλήσαμε με την Βαλέρια Λινάρδου, μέλος της ομάδας «Δημιουργική Ασάφεια» για την παράσταση «Πρόταση γάμου στην Περσεφόνη» στο φεστιβάλ off-off στο θέατρο «Επί Κολωνώ»

Τι σημαίνει για εσάς η συμμετοχή σας σε ένα θεατρικό φεστιβάλ όπως το Off-Off που διοργανώνεται για 7η χρονιά στην Αθήνα;

Β.Λινάρδου: H συμμετοχή μας στο συγκεκριμένο φεστιβάλ σηματοδοτεί αφενός την ευκαιρία για την ελεύθερη έκφραση μας χωρίς περιορισμούς και νόρμες και αφετέρου μας προσφέρει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους, που έχουμε ως κοινό στοιχείο την αγάπη μας προς το Θέατρο.

Ποια είναι η «ιστορία» της ομάδας σας;

Β.Λινάρδου : Όλοι μας γνωριστήκαμε και ενωθήκαμε γι αυτό το σκοπό στο Θέατρο των Αλλαγών όπου παρακολουθούμε σεμιναριακά μαθήματα.

Τι πιστεύετε ότι θα κερδίσετε από την εμπειρία σας στο Off-Off;

Β.Λινάρδου: Η συμμετοχή στο Off – Off θα μας δώσει τη δυνατότητα να εκφραστούμε ελεύθερα, να επικοινωνήσουμε, να βιώσουμε την πολύτιμη εμπειρία της συμμετοχής σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Αθήνας και θα μας ωθήσει στο να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί σε αυτό που κάνουμε στο μέλλον. Μέσα από το Off – Off θα έχουμε εκφράσει τις ιδέες μας, ως νεοσύστατη ομάδα και θα έχουμε κάνει ένα ανεκτίμητο ταξίδι στον κόσμο του Θεάτρου που τόσο πολύ αγαπάμε.

Τι θέλετε να μοιραστείτε με τους θεατές μέσα από το έργο που επιλέξατε για τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ;

Β.Λινάρδου: Το έργο μας πραγματεύεται την ίδια τη ζωή, το παράλογο των σχέσεων και της μη επικοινωνίας των ανθρώπων όπως το αντιλαμβανόμαστε άλλωστε και στην καθημερινότητα μας. Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα μαρτυρήσω…