Αρχική Ακροάσεις Κάλεσμα νέων ηθοποιών για τη δημιουργία καλλιτεχνικής ομάδας από τον Καλλιτεχνικό...

Κάλεσμα νέων ηθοποιών για τη δημιουργία καλλιτεχνικής ομάδας από τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη

331

Σύλλογος Πολιτιστικής και Καλλιτεχνικής Δράσης

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Αλκμήνης 13 Κ. Πετράλωνα

Τηλ. 210 3464903 και 210 3464002

Κάλεσμα νέων ηθοποιών

για τη δημιουργία καλλιτεχνικής ομάδας

Ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Μορφές Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη προσκαλεί νέους ηθοποιούς (άντρες, γυναίκες), για τη δημιουργία καλλιτεχνικής ομάδας.

Η ομάδα θα συμμετέχει σε μια από κοινού εκπαιδευτική διαδικασία, που θα αφορά τόσο σε θέματα καλλιτεχνικής ανάπτυξης (Θέατρο, μουσική και κίνηση) όσο και σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης στα πλαίσια της έρευνας της ζωής, των ανθρώπινων σχέσεων και την εξερεύνηση της επικοινωνίας ως δομικό στοιχείο της Τέχνης.

Η ομάδα που θα συγκροτηθεί θα έχει σαν κατάληξη τη δημιουργία ποικίλων παραστάσεων και δράσεων. (Ηλέκτρα του Σοφοκλή, δημιουργία ορχήστρας-χορωδίας, μια σειρά παιδικών παραστάσεων καθώς και άλλων καλλιτεχνικών δράσεων).

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενταχθούν στην καλλιτεχνική ομάδα κατόπιν ακρόασης:

Για την ακρόαση θα χρειαστεί να γνωρίζουν ένα τραγούδι κατά προτίμηση παραδοσιακό, ένα μονόλογο κατά προτίμηση αρχαίας τραγωδίας.

Επίσης θα προτιμηθούν οι ηθοποιοί που έχουν καλή αίσθηση της κίνησης, ή ακόμα να γνωρίζουν ένα μουσικό όργανο καθώς και εκείνοι που έχουν ουσιαστικό ενδιαφέρον για μόρφωση και διάθεση να γίνουν μέλη μιας καλλιτεχνικής ομάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο meakroaseis@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί τους το γρηγορότερο.

Στο ΘΕΜΑ γράφετε: Καλλιτεχνική ομάδα

Το ξεκίνημα της ομάδας αυτής θα γίνει τέλη Νοεμβρίου.

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής

Θωμάς Κινδύνης

Προηγούμενο άρθροΘεατρική Διασκευή, Δραματοποιημένη Λογοτεχνία και Βιογραφία, στο Θέατρο / Εργαστήριο συγγραφής από τη Σοφία Καψούρου και τον Δημήτρη Καρατζιά στον Πολυχώρο Vault
Επόμενο άρθροΠρόγραμματισμός για τη χειμερινή περίοδο 2020-2021 του Από Μηχανής Θεάτρου