Καλλιτεχνικά εργαστήρια στην Puppeteria!

''O SKOYFHS STHN KATASKHNWSH'' PHOTO

Συνεχίζουν με πολύ μεγάλη επιτυχία τα απογευματινά εργαστήρια, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, αλλά κι ενήλικες όποιας ηλικίας. Τα εργαστήρια αναλαμβάνουν εξαιρετικοί καλλιτέχνες και συνεργάτες της Οικογένειας Σοφιανού, που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο, ο καθένας στον τομέα του. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στο φιλόξενο χώρο της Puppeteria στα εξής:

ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ: 17.30-19.00 Εργαστήριο Κατασκευών με τον Αλέξανδρο Κομπόγιωργα: χειροτεχνίες με χρήση υλικών ανακύκλωσης και μετατροπή τους σε κοστούμια, σκηνικά και κάθε είδους έργου τέχνης. (για παιδιά από 4 και πάνω)

ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ: 17.30-19.00 Εργαστήριο Θεάτρου με την Γαρυφαλλιά Μαρούλη: Θεατρικό παιχνίδι, παιχνίδια κίνησης, ρυθμού, φαντασίας, μυθοπλασίας, παντομίμα, στήσιμο θεατρικής παράστασης. (για παιδιά από 4 και πάνω)

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ: 18.30-20.00 Εργαστήριο Ζωγραφικής με τον Αντώνη Σκαμπαβίρια: Ζωγραφική, κολλάζ, φροτάζ, αποτυπώματα, κόμιξ, animation, stop motion, αναδρομή στην ιστορία της Ζωγραφικής, επισκέψεις σε μουσεία. (για παιδιά από 4 και πάνω)

* Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 210-9328191

Για περισσότερες πληροφορίες/ενημέρωση για εκδηλώσεις, happenings, party, καλλιτεχνικές βραδιές ενηλίκων, για τα εργαστήρια και τις παραστάσεις στο τηλέφωνο 210-9328191 (Τρίτη ως Κυριακή 17.00-21.00) ή με μήνυμα στη σελίδα facebook.com/puppeteria.greece

www.puppeteria.gr

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ