Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσφορά των «3 ευρώ» στο Θέατρο Τέχνης

pesmazoglou-2

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η προσφορά εισιτηρίων στην τιμή των 3 ευρώ που είχε αναγγελθεί από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Απέναντι στο κάλεσμα του Θεάτρου Τέχνης η ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού ήταν και φέτος ιδιαίτερα θερμή. Από την ώρα έναρξης (16.00) και μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια που είχαν τεθεί προς διάθεση, εξυπηρετώντας και στα δύο Ταμεία (Υπόγειο & Φρυνίχου) περισσότερους από 2.000 επισκέπτες.

pesmazoglou-1

Η συντονισμένη διεξαγωγή της διαδικασίας μείωσε την ταλαιπωρία του κόσμου, εξυπηρετώντας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους . Ζητούμε συγγνώμη σε όσους έφτασαν ως τα σημεία διάθεσης και δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν, εξαιτίας του πολύ γρήγορου ρυθμού με τον οποίο εξαντλήθηκε η προσφορά.

Υπενθυμίζουμε ότι το Θέατρο Τέχνης διατηρεί ένα σύστημα προσφορών φιλικό προς όλες τις κοινωνικές ομάδες καθ’ όλη τη θεατρική σεζόν, προσφέροντας 10 ευρώ εισιτήριο σε νέους κάτω των 21 ετών, σε ανθρώπους αν των 65 ετών, φοιτητές και ΑμΕΑ, ενώ όλοι άνεργοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του Θεάτρου με εισιτήριο 5 ευρώ.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες προσφορές!

Προηγούμενο άρθροΛαμπερή πρεμιέρα της δεύτερης χρονιάς του "Ring" στο θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
Επόμενο άρθροΤο θέατρο "Πάνθεον" παρουσίασε τις φετινές παραγωγές του στους δημοσιογράφους