Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ανανεωμένης «Συνοικίας Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου, η πρεμιέρα της ανανεωμένης «Συνοικίας Ασμάτων» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στην Ακτή Πειραιώς, με επίτιμους καλεσμένους τον Γιάννη Μπέζο και τον Ταξιάρχη Χάνο.

Χιούμορ, συναίσθημα, αγαπημένα τραγούδια κι ένα μουσικό πρόγραμμα έξω καρδιά που ενθουσίασε όσους το παρακολούθησαν.

Η παράσταση μας μεταφέρει σ’ ένα καλό, κοσμικό κέντρο της δεκαετίας του ’60. Η έναρξη του προγράμματος παραπέμπει στο καμπαρέ και το βαριετέ με έντονο το στοιχείο του show, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει το λαϊκό τραγούδι σ’ ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης ελληνικής διασκέδασης με κλασικά τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι απολαυστικός ως… γκαρσόνι, που γυρίζει τον χρόνο πίσω για να μοιραστεί μαζί μας τις αναμνήσεις του από τα κέντρα που δούλεψε στην 30χρονη καριέρα του και επιλέγει τραγούδια από τον Σουγιούλ και τον Γούναρη μέχρι τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη, τον Χιώτη, τον Ζαμπέτα, τον Παπαϊωάννου και τον Καλδάρα.

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Ταξιάρχης Χάνος εντυπωσιάζουν ως αισθαντικοί τραγουδιστές με τις φωνητικές τους δυνατότητες και χαρίζουν απλόχερα το γέλιο σε ένα πρόγραμμα με ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα και γλεντζέδικη διάθεση.

Μαζί τους οι τέσσερις νέοι τραγουδιστές Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Ανδριανός, Μαίρη Δούτση και Ανδρέας Λάφης κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις δυνατές ερμηνείες τους και το μπρίο τους.

Μεγάλο ατού της φετινής «Συνοικίας Ασμάτων» οι οκτώ καταξιωμένοι δεξιοτέχνες μουσικοί που συνθέτουν μία μοναδική ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Οι χορεύτριες Άννα Μάγκου και Ζωή Βατίστα συμπληρώνουν με την αιθέρια κίνησή τους τον εξαιρετικό 17μελή θίασο στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς.

 Η Συνοικία Ασμάτων είναι μία εναλλακτική πρόταση διασκέδασης της νυχτερινής Αθήνας, όχι βέβαια και τόσο νυχτερινής… αφού ξεκινά στις 8 η ώρα τα βράδια της Κυριακής.

Η πρεμιέρα ήταν μόνο η αρχή. Κάθε Κυριακή το λαϊκό τραγούδι  σαλπάρει από την Ακτή Πειραιώς!

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΤέταρτο εργαστήριο πυροδότησης θεατρικής γραφής με το Θανάση Τριαρίδη
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Κου-κου μια βόλτα στο δάσος"