Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ. Η ζωή του όλη" ǀ Στo «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στo «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» η επίσημη πρεμιέρα του έργου «Στέλιος Καζαντζίδης.

Η ΖΩΗ του ΟΛΗ», σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση. Άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων και του θεάτρου, αλλά και του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους.

Μεταξύ αυτών, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Νίκος Μουνδρέας, ο Νίκος Βερνίκος, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιάννης Μετζικώφ, ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο Γιώργος Κυρίτσης, η Έλενα Ακρίτα, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Πέτρος Ζούλιας, ο Αλέξανδρος Ρήγας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ζωζώ Σαμπουντζάκη, η Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Κώστας Γάκης, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο Θανάσης Αλευράς, ο Μέμος Μπεγνής, ο Βασίλης Λέκκας, η Γωγώ Μπρέμπου, και άλλοι.

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με τις Κέλλυ Σταμουλάκη και Έλενα Παπαδημητρίου για την παράσταση "Το χρυσό Αρισμαρί"
Επόμενο άρθρο Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και Έλληνες δημιουργοί στο 36o Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Fajr στο Ιράν