Μια νέα πρόταση θεατρικής εκπαίδευσης από το Demidov Studio Athens

To Demidov Studio Athens, το επίσημο παράρτημα του International Demidov Association για τη διδασκαλία της μεθόδου Ντεμίντοφ στην Ελλάδα, συνεχίζει τους συστηματικούς κύκλους σεμιναρίων πάνω στα στάδια της Οργανικής Τεχνικής του Νικολάι Ντεμίντοφ.

Το Demidov Studio Athens και η Βίκυ Γεωργιάδου θα προσφέρουν από την 1 Μαρτίου ως τις 2 Απριλίου τον σεμιναριακό κύκλο Μελέτες Ντεμίντοφ: Κλίμακες Εξάσκησης για τον ηθοποιό (Μέρος Α'). Ο κύκλος αυτός μαθημάτων συστήνει τους συμμετέχοντες στην προσέγγιση του Νικολάι Ντεμίντοφ, η οποία είναι σχεδιασμένη για να καλλιεργεί ταυτόχρονα και ενιαία τόσο την εσωτερική ζωή όσο και τις εξωτερικές της εκδηλώσεις, χωρίς να κατακερματίζει τη διαδικασία του ηθοποιού σε επιμέρους στοιχεία.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην παρακάτω σελίδα:

https://www.demidovstudioathens.gr/meletes-demidov-klimakes-exaskisis

Ο Νικολάι Ντεμίντοφ, σύγχρονος του Στανισλάβσκι και συνεργάτης του για περισσότερα από 30 χρόνια, υπήρξε μια πρωτοποριακή μορφή. Η τεχνική που ανέπτυξε και οι κλίμακες που δημιούργησε για την διαρκή και καθημερινή εξάσκηση του ηθοποιού φέρνουν τον ηθοποιό σε απευθείας επαφή με τον δημιουργικό του πυρήνα, του μαθαίνουν να αναγνωρίζει και να ακολουθεί τα δημιουργικά του ένστικτα από την πρώτη μέρα της εκπαίδευσής του μέχρι την τελευταία μέρα της δημιουργικής του πορείας και ανανεώνουν διαρκώς τη δυνατότητά του να ακούει και να βλέπει δημιουργικά πάνω στη σκηνή.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τον Νικολάι Ντεμίντοφ, τις αρχές της Οργανικής του Τεχνικής και τις δραστηριότητες του Demidov Studio Athens:

https://www.demidovstudioathens.gr