Μουσικοθεατρική σκηνή «ΙΑΣΜΟΣ» για παιδιά και εφήβους

ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΙΑΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥΣ
Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΙ ΕΦΗΒΩΝ!
Στη ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «ΙΑΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥΣ (5 έως 17 ετών) που λειτουργεί κάθε Σάββατο 12:00-16:00 διδάσκουν με αλφαβητική σειρά:
Ευγενία Μπαλάφα: Μουσική Αγωγή-Τραγούδι
Ιωάννα Παυλίδου: Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός
Κατερίνα Σούσουλα: Τραγούδι-Κινησιολογία
Εύη Τσάφου: Υποκριτική-Αυτοσχεδιασμός
Οι καθηγητές μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, του θεάτρου, της μουσικής και του χορού. Τα βιογραφικά τους σημειώματα τα μπορείτε να τα δείτε στο site της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Ίασμος www.iasmos.net
Τα τμήματα είναι διαμορφωμένα ανάλογα με τις ηλικίες των μαθητών και λειτουργούν κάθε Σάββατο 12:00-16:00. Θα διδάσκονται: -Θεατρική Αγωγή (αυτοσχεδιασμό, θεατρικό παιχνίδι, θέατρο της επινόησης) -Μουσική Αγωγή (τραγούδι, αγωγή του λόγου - ορθή προφορά των λέξεων, εκμάθηση ρυθμού - πολυρυθμία) -Κινησιολογία (χορός, κινησιολογική έκφραση, ασκήσεις που απελευθερώνουν το σώμα και ενεργοποιούν τις αισθήσεις) Με τη λήξη του Εργαστηρίου τα παιδιά και οι έφηβοι καλούνται να μοιραστούν ό,τι έμαθαν και μελέτησαν σε αυτό το μουσικοθεατρικό ταξίδι μέσα από μία παράσταση επαγγελματικών προδιαγραφών σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας.
Στη διάρκεια της χρονιάς, σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα επισκέπτονται τα τμήματα ως "guest" καθηγητές, καταξιωμένοι πρωταγωνιστές (ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνογράφοι κλπ.)
Για τους νέους φίλους που θέλουν να μας γνωρίσουν, η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΙΑΣΜΟΣ παρέχει ΔΥΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ μαθήματα ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Καλέστε μας Σήμερα! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΙΑΣΜΟΣ Περισσότερες πληροφορίες: Μαιζώνος 48, Αθήνα, Μετρό Μεταξουργείο 210-520 00 36 Μπούσγου 20, Αθήνα, Πεδίον Άρεως 210-641 18 23
Ανωτέρα Δραματική Σχολή "ΙΑΣΜΟΣ"

Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος
Κεντρικό: Μαιζώνος 48, Μεταξουργείο
Τ 2105200096 - FAX 2105222762
Υποκ/μα: Μπούσγου 20, Πεδίον Άρεως
Τ 2106411823 - FAX 2106411821
Προηγούμενο άρθροΔιαβάστε τι έγινε στη συνέλευση της Ένωσης Θεατρικών Παραγωγών
Επόμενο άρθροΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ / «Μελίνα Στοπ Καρέ - αναζητώντας τη σύγχρονη ελληνικότητα» του Μάνου Καρατζογιάννη