Νέο θεατρικό από τον Βασίλη Κατσικονούρη και την Ευσταθία βασισμένο στη νουβέλα «η Χοντρομπαλού» του Γάλλου συγγραφέα Γκυ Ντε Μωπασάν

Βασίλης Κατσικονούρης - Ευσταθία

Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑΣ

Βασισμένο στη νουβέλα Boule de suif (Η χοντρομπαλού) του Γκυ ντε Μωπασάν

Eισαγωγή: Βασίλης Βασιλικός

Ο Βασίλης Κατσικονούρης και η Ευσταθία παρουσιάζουν το «κωμικόδραμα μετά μουσικής» όπως το αποκαλούν οι ίδιοι, με τίτλο «Η τύχη της Χοντρούλας». Το ιδιαίτερο αυτό θεατρικό έργο είναι βασισμένο στη νουβέλα του Γάλλου συγγραφέα Γκυ Ντε Μωπασάν (Guy de Maupassant), «η Χοντρομπαλού» (Boule de suif). Η ιστορία της τους άγγιξε και θέλησαν να την κάνουν γνωστή στο ελληνικό θεατρόφιλο και αναγνωστικό κοινό μέσα από το δικό τους προσωπικό φίλτρο.

Ο Βασίλης Κατσικονούρης, καταξιωμένος θεατρικός συγγραφέας και η Ευσταθία, τραγουδοποιός που πρόσφατα δοκιμάστηκε και στο χώρο της θεατρικής γραφής με επιτυχία (Η απολογία της Μαρί Κιουρί, Ο διάδρομος), ένωσαν τα ταλέντα και τις δυνάμεις τους σε ένα συναρπαστικό συγγραφικό ταξίδι. Το έργο «Η τύχη της Χοντρούλας» πλαισιωμένο από τα τραγούδια της Ευσταθίας κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΠΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, τον εκδοτικό οίκο που στηρίζει με συνέπεια το θεατρικό έργο. Έτσι λοιπόν, η «Χοντρούλα», η αγαθή πόρνη του Γκυ ντε Μωπασάν αλλά και των Κατσικονούρη – Ευσταθίας, «εκδίδεται» τώρα, εκτός από την παγωμένη Ρουέν, και στις φιλόξενες σελίδες ενός ελληνικού βιβλίου.

Διαστάσεις: 17 Χ 21

Σελίδες: 86

ISBN: 978-960-628-122-8

Χρονολογία: Μάρτιος 2021

Τιμή: 8,00 ευρώ (συν ΦΠΑ 6%)

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο & Masterclass Υποκριτικής με τον Θωμά Μοσχόπουλο στο θέατρο ΠΟΡΤΑ
Επόμενο άρθροΝέο Βιβλίο του Θεοδόση Πελεγρίνη "Λάκης & Μάκης" από τις εκδόσεις Ηρόδοτος