Νέο θεατρικό έργο | Με(μονωμένοι) Ταξιδιώτες

Το θεατρικό έργο "Με(μονωμένοι) Ταξιδιώτες" διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και εξελίσσεται μέσα σε ένα αεροπλάνο που βρίσκεται εν πτήσει για Αγγλία. Τα έξι πρόσωπα του έργου συμβάλλουν για ένα ταξίδι πέρα από τα στερεότυπα, απεικονίζοντας ταυτόχρονα τις κοινωνικές συμβάσεις της ελληνικής κοινωνίας.

Το θεατρικό κυκλοφορεί και από τις εκδόσεις Φιλύρα. Για το συγκεκριμένο έργο έχει δημιουργηθεί το τραγούδι «Μυστικό» και κυκλοφορεί από τη Heaven Music

 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
 • img
  ΤΑΣΟΣ ΣΚΙΑΔΑΣ

  Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 26 Ιουνίου του 1983, μεγάλωσα στη Νέα Ιωνία και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είμαι υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

  Πριν από οχτώ χρόνια, κατά τη διάρκεια ενός βαρετού σταδιοδρομικού σχολείου, προσπάθησα να γράψω ένα σενάριο, νόμιζα ότι ήταν καλό κι έφαγα τα μούτρα μου. Μετά αποφάσισα να το κάνω θεατρικό. Τζίφος. Δεν υπήρχαν οι βάσεις…, γι’ αυτό το 'ριξα στο διάβασμα. Θεατρικά, σενάρια... Παρακολούθησα ακόμα μαθήματα δημιουργικής γραφής, πολλές παραστάσεις και τώρα σας παρουσιάζω -επίσημα πια- το πρώτο μου θεατρικό έργο.

  Κάθε ιστορία δημιουργείται από ανάγκη για εκτόνωση.

  Μεγάλη διέξοδος η δημιουργία...

Προηγούμενο άρθροΟ Έκτορας Γασπαράτος είναι «Νέο Αίμα»
Επόμενο άρθροΧριστούγεννα με πολύ θέατρο!