Ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΣΕΗ

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Αθήνα ο εορτασμός των 100 χρόνων του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τη Δευτέρα 05/02 με την προβολή του ντοκιμαντέρ “100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΗ” σε σκηνοθεσία του Λεωνίδα Βαρδαρού.

Στην  κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου ΤΡΙΑΝΟΝ παραβρέθηκαν παλιοί και νέοι ηθοποιοί, πρώην Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ  του σωματείου ανά τα χρόνια, εκπρόσωποι φορέων και σωματείων, και πλήθος άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών που παρακολούθησαν με συγκίνηση το ιστορικής αξίας ντοκιμαντέρ, που περιλάμβανε πολύτιμα ντοκουμέντα απ' όλη την 100χρονη πορεία του ΣΕΗ, δεμένα με τους αγώνες και τις δράσεις του Σωματείου στο σήμερα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Προέδρου Λίλας Καφαντάρη , συνεχίστηκε με την κεντρική ομιλία της Γενικής Γραμματέα του σωματείου Ήρας Ρόκου, ενώ σύντομη παρέμβαση έγινε και από το δημιουργό του ντοκιμαντέρ Λεωνίδα Βαρδαρό.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο φιλόξενο χώρο του φουαγιέ του Τριανόν, όπου ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί γιορτάζοντας τη συνέχιση της ιστορίας μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους

Για το ΔΣ του ΣΕΗ
Η Πρόεδρος  Λίλα Καφαντάρη       
Η Γεν. Γραμματέας Ήρα Ρόκου

Προηγούμενο άρθροΣυνέντευξη με την Πέλια Γιαννουλάτου για την παράσταση "Κρυφός καημός"
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε ο θίασος για την παράσταση, «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου