Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έρχεται και κάνει σεμινάριο υποκριτικής μεθόδου της Ivanna Chubbbuck στην Αθήνα!

Ivanna Chubbuck, Η τεχνική της και πως την εφαρμόζουμε .
Το συγκεκριμένο σεμινάριο φέρνει σε επαφή τους ηθοποιούς ,με μια από τις πιο αποτελεσματικες και συγχρονες μεθόδους υποκριτικής στον κόσμο ,όπως την διδάχτηκαν βραβευμένοι ηθοποιοί με Όσκαρ όπως η Χαλι Μπέρι ,Σαρλίζ Θερον κ.α.Η εφαρμογή της τεχνικής αφορά τόσο στο θεατρο όσο και στην τηλεόραση η τον κινηματογράφο .

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 10 ώρες (2 5ωρα).

Ημερομηνίες: 1-2 Ιουλίου, Κυριακή & Δευτέρα.

Κόστος: 65 ευρώ
(δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24 %)

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και κράτηση θέσεων:
215 5154944 | [email protected] | 6986700020

Χώρος Τέχνης 92 Art
Αρτέμωνος 77, Δάφνη. Ισόγειο. Μετρό Άγιος Ιωάννης.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

Βιογραφικό του Χρήστου Βασιλόπουλου:

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να δουλεύει ως επαγγελματίας ηθοποιός το Δεκέμβριο του 1996 πριν ακόμα μπει στη Δραματική Σχολή “Ιασμος από την οποία απόφοιτησε το 2000. Το 1999 συμμετείχε στο Summer Course της A.A.D.A (American Academy of Dramatic Arts) στη Νέα Υόρκη και από το 2009 μέχρι και σήμερα αποτελεί ενεργό μέλος του Ivana Chubbuck Studio Hollywood. Στην Ελλάδα συμμετείχε σε πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις, δούλεψε για 4 συνεχή έτη στο Εθνικό Θέατρο και έλαβε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες όπως, Τα Ματωμένα Χώματα, Έρωτας, Λόλα, Δελληγιάνειο Παρθεναγωγείο, Αληθινοί έρωτες κ.α.
Ζει και εργάζεται στο Los Angeles από το 2009 μέχρι και σήμερα, και έχει συμμετάσχει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της Αμερικανικής τηλεόρασης όπως το The Closer, Banshee , Blindspot και The Last Ship. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει μετάφρασει στα Ελληνικά, μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, το best seller εχγειρίδιο για ηθοποιούς «The Power of the Actor» (Η Δύναμη του Ηθοποιού) της Ivana Chubbuck (Ιβάνα Τσάμπακ).
Είναι ο μόνος Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο πετυχημένο Video Game «“Metal Gear Solid V:The phantom Pain».

Προηγούμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Εκατό λέξεις για το χιόνι"
Επόμενο άρθροΔημιουργική απασχόληση για παιδιά στην Επίδαυρο