Ο Μάριος Φραγκούλης in the mood…  Sold Out!!!

Ενθουσιώδης η ανταπόκριση του αθηναϊκού κοινού στις δυο συναυλίες του Μάριου Φραγκούλη, που θα πραγματοποιηθούν στο Μέγαρο Μουσικής στις 27 και στις 28 Δεκεμβρίου, αφού μια εβδομάδα πριν από την πρώτη εμφάνιση του διεθνούς διάσημου  τενόρου εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια.

Οι δυο εορταστικές συναυλίες γίνονται με τη σύμπραξη δυο υπέροχων γυναικείων φωνών της Βασιλικής Καραγιάννη και της Μυρσίνης Μαργαρίτη και διευθυντή Ορχήστρας τον Στάθη Σούλη.

Όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήρια θα απολαύσουν τον Μάριο να ερμηνεύει τα ωραιότερα κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορες χώρες, καθώς και αγαπημένα hits από μιούζικαλς.

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε και η περιοδεία του Μάριου Φραγκούλη με την Αγγλίδα σοπράνο Σάρα Μπράιτμαν, που ξεκίνησε το Νοέμβριο από τη Δανία και ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στη Βιέννη.

Διθυραμβικές κριτικές και η μεγαλύτερη προσέλευση του κοινού έως τώρα σε μουσική παράσταση, χαρακτήρισαν αυτήν την περιοδεία, που είχε σταθμούς την Φινλανδία, Εσθονία, Ρωσία, Λιθουανία, Λετονία, Λευκορωσία, Γερμανία, Ελβετία, Τσεχική Δημοκρατία, Πολωνία, Ουγγαρία, Κροατία και Σλοβενία.

Ραντεβού λοιπόν στο Μέγαρο Μουσικής στις 27 και 28 Δεκεμβρίου για να αποχαιρετήσουμε το 2017 με τον Μάριο Φραγκούλη να μας ταξιδεύει σε μελωδίες, που όλοι αγαπήσαμε.