Ολοήμερα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια για παιδιά από το ΚΘΒΕ

18-22 Ιουνίου: «Ο Ειρηνοποιός», David Holman
25-29 Ιουνίου: «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»
2-6 Ιουλίου: «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες», Ιούλιος Βερν
9-13 Ιουλίου: «Ο μυστικός κήπος», Μπαρνέτ Φράνσις Χόντγκσον
16-20 Ιουλίου: «Ερωτευμένος πειρατής», Θέμης Μουμουλίδης
23-27 Ιουλίου: «Το μαγικό μαργαριτάρι», Πετρώφ Βαλερύ
30 Ιουλίου-3 Αυγούστου: «Ο Σιμιγδαλένιος», Αλέξανδρος Αδαμόπουλος
6-10 Αυγούστου: «Ματίας ο πρώτος», Γιάνους Κόρτσακ
20-24 Αυγούστου: «Τα κόκκινα παπούτσια», Ρόμπιν Σορτ
27-31 Αυγούστου: «Το όνειρο του σκιάχτρου», Ευγένιος Τριβιζάς
3-7 Σεπτεμβρίου: «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου» της Άλκης Ζέη

Τα Ολοήμερα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια για παιδιά, πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30-16:00, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού (18 Ιουνίου-7 Σεπτεμβρίου). 

Το πρόγραμμα διαθέτει την ευελιξία συμμετοχής από μία εβδομάδα και για όσες και όποιες εβδομάδες επιλέξετε (με δυνατότητα άφιξης αργότερα και αναχώρησης νωρίτερα). Τα τμήματα ακολουθούν προδιαγραφές (ολιγομελή, αυστηρή ηλικιακή σύνθεση) έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας τους.

Το KΘΒΕ, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες της εποχής, δεν αυξάνει το κόστος και συνδυάζει τα χαμηλά δίδακτρα με την υψηλή ποιότητα. Το κόστος ανέρχεται σε 70 € ανά εβδομάδα ενώ σε περίπτωση εγγραφής δεύτερου παιδιού της ίδιας οικογένειας η τιμή διαμορφώνεται στα 60 € / εβδομάδα. Ειδικές τιμές για πρόωρες εγγραφές (60 € ανά εβδομάδα για εγγραφή δεκαπέντε ημέρες πριν την έναρξη των παρακολουθήσεων). Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ πρωινό και μεσημεριανό. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα Ταμεία του Βασιλικού θεάτρου (Πλατεία Λευκού Πύργου), με την συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής και την καταβολή χρημάτων.

Στο κόστος περιλαμβάνεται και ασφαλιστική  κάλυψη των παιδιών κατά τις ώρες της παραμονής τους στο θέατρο. Επίσης, κάθε Τετάρτη, 15:00.00-16:00 (αποχώρηση) οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα ξενάγησης στους χώρους των μαθημάτων γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουν εκτός από τη διαδικασία των μαθημάτων και το περιβάλλον όπου περνούν δημιουργικά την ώρα τους τα παιδιά τους.

Οι μαθητές, κατά την προσέλευση τους, πρέπει να έχουν μαζί τους καπέλο, αντηλιακό, νερό και μία αλλαξιά ρούχα.

Μέρος των εξόδων του Ολοήμερου Θερινού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου καλύπτεται με την ευγενή υποστήριξη των εξής εταιριών: Η εταιρία ΙΚΕΑ φροντίζει για τον εξοπλισμό των χώρων των εργαστηρίων, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ προμηθεύουν τα εργαστήρια με γραφική ύλη, βιβλία & επιτραπέζια παιχνίδια, οι εταιρίες Το Τσουκάλι-Ελληνική Κουζίνα, ΘΕΣγάλα & Tsakiris Family επιμελούνται τη διατροφή των παιδιών και η εταιρία Interlife-Ασφαλιστική καλύπτει την ασφάλιση των παιδιών στους χώρους των εργαστηρίων.

Οι εγγραφές ξεκινούν στις 25 Μαΐου 2018.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται  το αργότερο μέχρι 4 ημέρες πριν την έναρξη της εβδομάδας που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Υπεύθυνη προγράμματος:

Κωνσταντίνα Ματζίρη

Πληροφορίες: Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-14:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2315 200029