Masvidal Live

Αρχείο Παίχτηκε από 01/04/2020 έως 01/04/2020
στο
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Masvidal

Περιγραφή

Την Τετάρτη 1 Απριλίου ο Paul Masvidal θα πειραματιστεί με τη μουσική στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας, μπροστά στο αθηναϊκό κοινό, υποσχόμενος να προσφέρει ένα αναπάντεχο μουσικό αποτέλεσμα!

Περισσότερα

Η United We Fly, μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένους κύκλους της σειράς Taste the Music, παρουσιάζει φέτος την άνοιξη, το REMISSION. Μια νέα σειρά συναυλιών, πιστή στην ιδιαίτερη και exploring αισθητική των projects που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια η εταιρεία. Όλα ξεκινούν και εξελίσσονται στον φιλόξενο και αγαπημένο χώρο της υποβλητικής Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Η έναρξη του ανοιξιάτικου κύκλου συναυλιών REMISSION είναι στις 12 Μαρτίου.

Ακολουθούν τα live που θα απολαύσουμε εκεί τους τρεις επόμενους μήνες.

1 Απριλίου: Masvidal
Ο Masvidal, γνωστός ως frontman της metal μπάντας Cynic δεν ήταν εξαρχής σίγουρος πως ήθελε τελικά να κυκλοφορήσει τα δικά του κομμάτια. Μετά από μια δεκαετία προετοιμασίας για την τριλογίας MHV (Mythical Human Vessel) που αποτελεί πλέον κάτι νέο για εκείνον, ο Μasvidal επιχειρεί μια κοσμική και progressive προσέγγιση της μουσικής με φωνή, κιθάρα και περιστασιακή ρυθμική συνοδεία και πειραματίζεται με ισοχρονικούς τόνους που λέγεται πως εντείνουν την παραγωγή σεροτονίνης. To MYTHICAL, το πρώτο EP της τριλογίας κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο ενώ το HUMAN τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου και παρουσιάζουν εθιστικές μελωδίες, γνωστές "φόρμες" και ξεκάθαρες επιρροές μεταξύ άλλων από τους John Lennon, Brian Eno, Chet Baker,Russill Paul and Elliott Smith. Τα θέματα των τραγουδιών του όμως, συχνά αγγίζουν ευαίσθητες πτυχές όπως η απώλεια, η κατάθλιψη και η στενοχώρια. Την Τετάρτη 1 Απριλίου ο Paul Masvidal θα πειραματιστεί με τη μουσική στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας, μπροστά στο αθηναϊκό κοινό, υποσχόμενος να προσφέρει ένα αναπάντεχο μουσικό αποτέλεσμα!

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook Instagram Youtube

Φωτογραφίες