370

Άλκηστις Πρωτοψάλτη Live

Αρχείο Παίχτηκε από 03/06/2019 έως 18/08/2019
Ερμηνεύουν: Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Συμμετέχει ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Μαθές.
Παίζουν μουσική: Θωμάς Κοντογεώργης(Πιάνο /Ενορχηστρώσεις), Πέτρος Βαρθακούρης(Mπάσο), Παντελής Ντζιάλας(Κιθάρα), Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος(Τρομπόνι),Κώστας Μυλωνάς(Κρουστά)

Σχετικά

«Σε Απευθείας Σύνδεση»

Η παράσταση-θρίαμβος σε καλοκαιρινή περιοδεία!

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μετά από έναν δυνατό καλλιτεχνικό χειμώνα στη μουσική σκηνή του Gazarte - με τρεις συνεχόμενες παρατάσεις και διθυραμβικές κριτικές - θα ταξιδέψει το καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας συνεχίζοντας τη μεγάλη επιτυχία!

«Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, η διαχρονική ερμηνεύτρια μαζί με  πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς, θα μοιραστεί μαζί μας μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα – αποκάλυψη,  στο οποίο η ροκ διάθεση, η  ανεξάντλητη ενέργεια και ο πηγαίος αυθορμητισμός της ορμητικής και αεικίνητης Άλκηστης Πρωτοψάλτη εναλλάσσονται με εξαιρετικές ακουστικές στιγμές, που γαληνεύουν την ψυχή μας.

«Σε απευθείας σύνδεση», ένα κρεσέντο χαράς, με ιδιαίτερες εκπλήξεις όπου απολαμβάνουμε με τη μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ερμηνεύει τα ωραιότερα τραγούδια της, που αποτελούν σταθερή αξία στο χρόνο, αλλά και το νέο της υλικό, επιβεβαιώνοντας πως η αγάπη μας μαζί της για εκείνη θα κρατήσει αιώνια!

Οι πρώτες πόλεις της περιοδείας:

3 Ιουνίου – Βόλος, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη
5 Ιουνίου – Θεσσαλονίκη, Θέατρο Δάσους
6 Ιουνίου – Λάρισα, Κηποθέατρο Αλκαζάρ
23 Ιουλίου – Αλεξανδρούπολη, Δημοτικό θέατρο Αλτιναλμάζη
24 Ιουλίου – Δράμα, Φαράγγι Πετρούσας
5 Αυγούστου – Ρόδος, Αρχαίο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
7 Αυγούστου – Κέρκυρα, Seven Festival, Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας
9 Αυγούστου – Λευκάδα, Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Λευκάδας
18 Αυγούστου – Κάστρο Πλαταμώνα, «Φεστιβάλ Ολύμπου»


Φωτογραφίες