Άρτεμις Ματαφιά Live - Σ’ αγαπώ… κι’ απόψε θα στο πω!

Αρχείο Παίχτηκε από 27/04/2018 έως 27/04/2018
στο El Convento Del Arte - Bar Theater
Κοστούμια: Δημήτρης Στρέπκος-Celebrity Skin
Τραγουδούν: Άρτεμις Ματαφιά
Παίζουν μουσική: Κωνσταντίνος Παγιάτης (πιάνο)

Περιγραφή

Σ ’αγαπώ κι απόψε θα στο πω. Κάθε φορά αλλά τώρα λίγο πιο «προσωπικά»...Με τραγούδια κυρίως ελληνικά που αγαπάς να ακούς όταν ξεχνιέσαι, όταν λυπάσαι, όταν πονάς κι όταν φοβάσαι, όταν μονάχος τριγυρνάς κι ‘όταν στα μάτια την κοιτάς..

Η ‘Αρτεμις Ματαφιά με την μοναδική σε εύρος φωνή της και με τον Κωνσταντίνο Παγιάτη  στο πιάνο, υπόσχονται να σας παρασύρουν σε ένα μεθυστικό μελωδικό ταξίδι με ηχοχρώματα του χθες και του σήμερα, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Προσωπικά» του Πάνου Αμαραντίδη, στον ατμοσφαιρικό χώρο του El Convento del Arte την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 22:30.

Ελάτε να τραγουδήσουμε ! τα τραγούδια που  έχουν μείνει για πάντα στην καρδιά μας….

Περισσότερα

Στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας «ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ» του Πάνου Αμαραντίδη

 

Η Άρτεμις Ματαφιά συστήνεται:
Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι και τον χορό, τραγουδώντας σε μουσικές σκηνές και μπουάτ της Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα συμμετείχε και ως χορεύτρια παραδοσιακών χορών σε διάφορα φεστιβάλ από το 1994. Έχει κάνει σπουδές μουσικής-μονωδίας στο Δημοτικό ωδείο Πρέβεζας  και στην Αθήνα στο Δημοτικό ωδείο Ζωγράφου και στο Εθνικό ωδείο, μελετώντας παράλληλα κλασική κιθάρα και τζαζ τραγούδι. Επίσης έχει λάβει μέρος σε σεμινάρια μιούζικαλ σε Ελλάδα και Αγγλία. Γράφει μουσική και στίχους για τραγούδια ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές δουλεύοντας πάνω στο λαϊκό, σμυρναίικο, έντεχνο, παραδοσιακό και jazz ρεπερτόριο. Συμμετέχει σε μουσικές-θεατρικές παραστάσεις από το 2007 και διδάσκει τραγούδι (τοποθέτηση φωνής-ερμηνεία) σε ηθοποιούς, καθώς και σε όσους αγαπούν να εκφράζονται μέσα από αυτό. Φέτος συμμετέχει στο θεατρικό μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» που παίζεται στο Θέατρο Broadway.

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό