Χ

Αρχείο Παίχτηκε από 01/04/2016 έως 10/06/2016
στο Παραμυθίας
Κείμενο: Γεωργία Χιόνη
Σκηνοθέτης: Γεωργία Χιόνη, Γιάννης Μιχαλόπουλος
Ερμηνεύουν: Διονύσης Νικολόπουλος, Μυρτώ Λοντόρφου 

Περιγραφή

Είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, σχέσεις εξουσίας; Η εξουσία διαβρώνει την ύπαρξη οποιασδήποτε σχέσης, όταν ο ένας από τους δύο την αποκτά. Τουλάχιστον συναισθηματικά. Και τι συμβαίνει με τη συντροφικότητα; Τι σημαίνει και πως εκδηλώνεται; Με ανοχή; Συμβιβασμό; Τρυφερότητα; Μέχρι ποιο σημείο; Μέχρι εκεί που θίγεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτό είναι το όριο. 

Περισσότερα

Η ζωή έχει τη δική της δυναμική και παίζει παράξενο παιχνίδι, φέρνοντας κοντά δύο άγνωστους σε μια διασταύρωση βιωμάτων και εξομολογήσεων, με τάσεις υποταγής και κυριαρχίας σε μόνιμη εναλλαγή και μια αέναη αναζήτηση. Ένας άνδρας και μία γυναίκα συναντιούνται σε ένα δωμάτιο για να παίξουν το δικό τους παιχνίδι, ερωτικό και φετιχιστικό. Οι μάσκες, όμως, πέφτουν και αποκαλύπτονται οι πραγματικοί τους χαρακτήρες.
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και στο πολύ βραβευμένο σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου σενάριο "Masks" της Γεωργίας Χιόνη, μία ιστορία για τις ανθρώπινες σχέσεις. Οι μάσκες, όμως πέφτουν, και αποκαλύπτονται οι πραγματικοί τους χαρακτήρες.
«Και στο τέλος, τι μένει;» Ελάτε να το ανακαλύψουμε μαζί, κάθε Παρασκευή στο Θέατρο Παραμυθίας!
Θεατρικό Κείμενο: Γεωργία Χιόνη
Σκηνοθεσία: Γεωργία Χιόνη, Γιάννης Μιχαλόπουλος
BDSM χορογραφίες: Veign Crowley