185

Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια (για κυνηγούς μυστηρίων)

Αρχείο Παίχτηκε από 06/12/2019 έως 27/12/2019
στο 104

Περιγραφή

Αναζητήστε κι άλλη Χριστουγεννιάτικη μαγεία ...Τις Παρασκευές του Δεκέμβρη στα Χριστουγεννιάτικα Θεατρικά Εργαστήρια! 4 Παρασκευές! 4 αυτοτελείς χριστουγεννιάτικες «αποστολές» που αν οι μικροί φίλοι κατορθώσουν να τις φέρουν εις πέρας, ίσως ανακαλύψουν όχι μόνο την πραγματική σημασία των Χριστουγέννων αλλά και … «Τα δικά τους Χριστούγεννα» !!

Περισσότερα

«Ένα παιχνίδι περιμένοντας τα Χριστούγεννα...»

Χριστουγεννιάτικη Αποστολή Νο 1: Παρασκευή 6/12
«Χριστουγεννιάτικα ...Μυστικά»
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, οι δρόμοι της πόλης έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και λάμπουν! Πολύχρωμα φωτάκια αναβοσβήνουν στα μπαλκόνια, στα δέντρα λαμπυρίζουν στολίδια... Σκέτη μαγεία...Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο παραμυθένια γιορτή του χρόνου έχει αρχίσει..  Ξέρουμε όμως όλα τα μυστικά των Χριστουγέννων; Εδώ και αμέτρητους αιώνες τα ξωτικά τα κρατάνε καλά κρυμμένα... Κάτω από τους πάγους του Βόρειου Πόλου; Στο μποστάνι τους; Ή μήπως κάτω από τον μυτερό σκούφο τους;  ...Έχε τ’ αυτιά σου τεντωμένα και τα μάτια σου ανοιχτά... Άραγε θα καταφέρουν οι μικροί φίλοι να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά των Χριστουγέννων;

Χριστουγεννιάτικη Αποστολή Νο 2: Παρασκευή, 13/12
«Ένα καλικαντζαράκι αλλιώτικο απ’ τ’ άλλα! »
«Πω πω τι όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο!!» είπε ο μικρός καλικάντζαρος. Τότε όλα τα καλικαντζαράκια γούρλωσαν τα μάτια τους, ανεβοκατέβασαν τις ουρές τους και έβγαλαν μια δυνατή κραυγή: Δέντρο; Ώρα για σκανδαλιές ανακατωσούρες και ζημιεεεεεες»!!!... Άραγε θα καταφέρουν τα παιδιά μαζί με τον σκανδαλιάρη καλικάντζαρο να φτάσουν στο μαγικό αστέρι της κορφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου;...Ένα σκανταλιάρικο θεατρικό παιχνίδι πασπαλισμένο με άφθονη αστερόσκονη για την «διαφορετικότητα» και την «αποδοχή» !!!!

Χριστουγεννιάτικη Αποστολή Νο 3:Παρασκευή, 20/12
 «Το Μυστήριο των χαμένων Χριστουγέννων »
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον Βόρειο Πόλο! Ο Άγιος Βασίλης, τα Αγιο-Βασιλάκια και τα Ξωτικά έχουν μεγάλους μπελάδες! Λίγες μόνο μέρες πριν την Παραμονή των Χριστουγέννων και τα Χριστούγεννα είναι … άφαντα! Τα παιδιά πρέπει να εξιχνιάσουν το μυστήριο! Μοναδικά στοιχεία: το κουδουνάκι ενός καλικάντζαρου και μια φουντίτσα απ’ τον σκούφο ενός χιονάνθρωπου!! Άραγε θα καταφέρουν τα παιδιά μαζί με το μικρούλι ξωτικό, να βρουν τα χαμένα Χριστούγεννα;

Ένα ταξίδι σε όλα τα ήθη και έθιμα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, που αναδεικνύει την πραγματική σημασία της γιορτής των Χριστουγέννων!!

Χριστουγεννιάτικη Αποστολή Νο 4:Παρασκευή, 27/12
 «Όσα ξέρεις (και όσα δεν ξέρεις) για …τον Άγιο Βασίλη!»
Άγιος Βασίλης, ο πιο μαγικός, ο πιο γενναιόδωρος παππούς όλων των εποχών!  Τα παιδιά θα ταξιδέψουν μέχρι την χώρα του, θα τρυπώσουν στο εργαστήρι με τα παιχνίδια, θα γνωρίσουν τους τάρανδους και τα  ξωτικά θ’ ανακαλύψουν που πάει το γράμμα τους και τελικά θα συνθέσουν την πιο όμορφη ιστορία!

Ένα αυθόρμητο, τρυφερό, ένα παραμυθένιο ταξίδι, που αποκαλύπτει την μαγεία της παιδικής ψυχής και βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους!

 

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά:

Επωφεληθείτε από την Χριστουγεννιάτικη Προσφορά μας και κάντε ένα πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας   στα ανίψια, βαφτιστήρια, φίλους σας με παιδιά!

Αγοράστε εισιτήρια:

Για 2 από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις μας: 9€  ανά εισιτήριο (αρχική τιμή 12€ ή 10€)

Για 3 και άνω, από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις μας: 8€  ανά εισιτήριο (αρχική τιμή 12€ ή 10€)

 *Όλες οι παραστάσεις και τα εργαστήρια μπορούν να ταξιδέψουν στο σχολείο ή στον χώρο σας!

*Μπορείτε να ξεφυλλίσετε online το έντυπο με όλες τις δραστηριότητες της ομάδας μας στο link: http://www.omada5epoxon.gr/fylladio.html

Φωτογραφίες