Εγώ ο Καραγκιοζότατος

Αρχείο Παίχτηκε από 22/11/2015 έως 13/12/2015
στο Δαναός - Κινηματοθέατρο
Συγγραφέας: Γεώργιος Καζιάνης
Σκηνοθέτης: Γεώργιος Καζιάνης
Ερμηνεύουν: Αλέξανδρος Μητρόπουλος, Κώστας Χριστόπουλος

Περιγραφή

Η ΞΥΠΟΛΥΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ παρουσιάζει στο κινηματοθέατρο ΔΑΝΑΟ την παράσταση «ΕΓΩ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΤΑΤΟΣ» από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου για 4 μόνο Κυριακές.
Πρόκειται για ένα θέαμα που θα συνδυάζει 3 φόρμες : θέατρο σκιών (γιγαντοφιγούρες), θέατρο και κινηματογράφο με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Ένα θέαμα για μικρά και μεγάλα παιδιά, μια τρελή κωμωδία με τον αγαπημένο ήρωα των παιδικών μας χρόνων, τον Καραγκιόζη.

Περισσότερα

Υπόθεση:

Ένας ξεπεσμένος αριστοκράτης ο Σιόρ Διονύσιος πείθει τον αδελφό του να υποδυθεί έναν Ολλανδό Πρίγκιπα, με σκοπό να κάνει την άσχημη Βεζυροπούλα να μαγευτεί από την πριγκιπική του καλοσύνη, να τον ερωτευτεί και στο τέλος να θέλει να τον παντρευτεί. Σκοπός τους, αφού γίνει το μυστήριο να πάρουν κρυφά την μεγάλη της προίκα.

Ο Πασάς αν και προβληματισμένος με τα capital control και την έλλειψη ρευστότητας παραμένει γαλαντόμος και βάζει ένα παράλογο στοίχημα με τον υποψήφιο γαμπρό της κόρης του. Του υπόσχεται ότι αν κλέψει το φεγγάρι και του το φέρει σε pocket size θα του δωρίσει όλο το χρυσό της αυτοκρατορίας του και γάμος δεν θα γίνει!

Ο Καραγκιόζης καταλαβαίνει ότι ο Διονύσιος και ο Πρίγκιπας έχουν βάλει στόχο τον Χρυσό και προσπαθεί να βρει μια λύση, ώστε να κλέψει πρώτος το φεγγάρι για τον Πασά και να να αποτρέψει τα σχέδια των 2 αδελφών.

Στην προσπάθεια του αυτή γνωρίζει τον διάσημο εφευρέτη Βρωμάριο και τους βοηθούς του, που τον πείθουν ότι έχουν τον τρόπο για να τον στείλουν στο Φεγγάρι. Ο Καραγκιόζης χαίρεται ιδιαίτερα που επιτέλους θα φανεί χρήσιμος στον Πασά, αλλά για να τα καταφέρει και να ανταποκριθεί σε αυτήν την ιδιαίτερη αποστολή πρέπει να αλλάξει να γίνει αλλιώτικος, να γίνει κακιότατος κοινώς  να γίνει Καραγκιοζότατος!

Η συνέχεια επί του Θεάτρου με Σκιές και Μουσική!

Avanti Μαέστρο!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία/Κείμενο/Επιμέλεια Μουσικής: Γεώργιος Καζιάνης
Καραγκιοζοπαίχτης: Τάσος Ανδριώτης
Σκηνοθεσία Video: Αλέξανδρος Σικαλιάς
Επιμέλεια Φωτισμού: Αλέξανδρος Κρητικός

Ορχήστρα :         
Ντραμς: Chris Gonzales
Σαξόφωνο: Σίμος Δημήτριος
Ηλεκτρική Κιθάρα: Γιώργος Κατσαμάκης