Εμείς οι δύο

Αρχείο Παίχτηκε από 07/11/2018 έως 28/02/2019
στο Στοά

2ος χρόνος παραστάσεων
Διάρκεια: 65΄
Κείμενο: Θανάσης Παπαγεωργίου
Σκηνοθέτης: Θανάσης Παπαγεωργίου
Σκηνογραφία: Λέα Κούση
Ερμηνεύουν: Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Θεοδώρου, Εύα Καμινάρη, Ελευθερία Στεργίδου

Περιγραφή

Το ''ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ'' είναι ένα έργο γραμμένο από τον Θανάση Παπαγεωργίου σε συνεργασία με ψυχοθεραπευτές και αφορά στα προβλήματα ενός ζευγαριού που βρίσκεται σε κρίση.

Περισσότερα

Οι συζυγικές σχέσεις αποτελούσαν πάντοτε το μεγάλο πρόβλημα των ανθρώπων. Ακούμε για ένα ζευγάρι που είναι μαζί τριάντα χρόνια και μας κάνει εντύπωση! Αντίθετα έγινε καθημερινότητα ο χωρισμός και το διαζύγιο. Τι σημαίνει σήμερα γάμος; Τι σημαίνει οικογένεια; Είναι δύσκολο άραγε να συμβιώσουμε με το άλλο φύλο;

Αυτό είναι το βασικό θέμα του νέου έργου που ανεβαίνει στη ΣΤΟΑ και που θα παίζεται παράλληλα με τη μεγάλη επιτυχία  ‘’Εγώ, ο Μάρκος Βαμβακάρης’’.

Ένα αντρόγυνο έχει προβλήματα στη σχέση του και ο χωρισμός είναι προ των πυλών. Αποφασίζει να καταφύγει σε έναν ειδικό. Οι συναντήσεις του μαζί του αποβλέπουν στο να τους βοηθήσει να μιλήσουν ειλικρινά ο ένας στον άλλο. Δεν γνωρίζουμε την κατάληξη. Ακολουθεί μια συζήτηση με το κοινό - με τη συνδρομή ενός ψυχοθεραπευτή - για να προταθούν οι  πιθανές λύσεις που θα μπορούσαν να αποσυμφορήσουν την κατάσταση.