1343

Γάμος σημαίνει

Αρχείο Παίχτηκε από 09/10/2019 έως 18/12/2019
στο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Διάρκεια: 85' με διάλειμμα
Συγγραφέας: Θανάσης Χλιάρας
Σκηνοθέτης: Θανάσης Χλιάρας
Σκηνογραφία: Melampous Team
Κοστούμια: Melampous Team
Φωτισμοί: Ιρίνα Γκόικο
Ερμηνεύουν: Μαρία Παπαδοπούλου, Ιωάννα Δαρμή, Διονύσης Ταραζής, Θανάσης Χλιάρας κι ένας διαφορετικός guest star σε ρόλο έκπληξη, σε κάθε παράσταση.

Περιγραφή

Μιά κωμωδία ηθών που αγγίζει την σχέση δύο ανθρώπων μέσω του γάμου, προσδίδοντας στον ίδιο τον γάμο την αξία που τον διέπει, φέρνοντας τους πρώτα αντιμέτωπους με το άλλο τους εγώ.

Περισσότερα

Η υπόθεση: ένα παντρεμένο ζευγάρι ταξιδεύει κάπου στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία για να παραλάβει το σπίτι που κληρονόμησε από τον αποθανόντα θείο Μπάμπη. Φτάνοντας εκεί διαπιστώνουν πως δεν είναι οι μόνοι κληρονόμοι, πως το σπίτι τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, ομοίως και ο θείος Μπάμπης! Επιπλέον η κόρη τους εμφανίζεται για να λύσει το μυστήριο με θριαμβευτικό τρόπο!
Φωτογραφία : John D Carnessiotis
Makeup artist : Δέσποινα Παπαιωάννου
Graphic Designer : ΚΕΖ
Επικοινωνία: Ιωάννα - Αφροδίτη Θεοδωρακάκη και Ειρήνη Θεοδωρακάκη.
Παραγωγή: Man’s Theater

Φωτογραφίες

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε για την όμορφη παράσταση, που είναι γεμάτη ευαισθησία, αγάπη και ήθος!
    Μπράβο στους συντελεστές της παραγωγής, γιατί κατάφεραν να μεταδώσουν αυτές τις αξίες στους θεατές, δίνοντας παράλληλα τροφή για σκέψη και προβληματισμό.
    Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

  2. Δεν είναι κωμωδία. Οι ηθοποιοί φαίνεται ότι το κάνουν με κέφι και είναι όλοι τους πολύ καλοί αλλά δεν βοηθάει πολύ το κείμενο, που μάλλον δεν αντιμετωπίζει το θέμα εις βάθος, ενώ οι συνδέσεις στην υπόθεση δεν είναι απόλυτα ομαλές ή σαφείς. Ξεχωρίζει η Δαρμή. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση!