Γεωργία Παπαγαλάνη Live

Αρχείο Παίχτηκε από 17/01/2020 έως 17/01/2020
στο Το Μπαράκι της Διδότου
Τραγουδούν: Γεωργία Παπαγαλάνη
Παίζουν μουσική: Φρίξος Μόρτζος(Πιάνο), Αλέξης Στενάκης(Κλαρινέτο σαξόφωνο) στις 31/1 , Γαβριήλ Άγγελος Μπορμπόλης(Κιθάρα-Ούτι)

Περιγραφή

 Το μουσικό  σεργιάνι με τη Γεωργία Παπαγαλάνη συνεχίζει την περιπλάνηση του στις γειτονιές που περπάτησαν οι σπουδαίοι μουσουργοί της χώρας και εμπνεύστηκαν την πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας, τις Παρασκευές 17 & 31 Ιανουαρίου, στο ιστορικό μπαράκι της Διδότου.

Περισσότερα

​​«Σεργιάνι στη γειτονιά των μουσουργών»

Μέσα από γνωστά τραγούδια όπως "Μην τον ρωτάς τον ουρανό","Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη" , "Οδός Ονείρων" κ.α. θα γίνουμε μια παρέα όπως την πάλαι ποτέ εποχή.

Οι καλλιτέχνες που πρωτίστως είναι δάσκαλοι και εμπνευστές έχουν την γενναιοδωρία να στηρίζουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα αποδεικνύοντας ότι η μουσική είναι γενναιόδωρη και μία!!

Τη Γεωργία Παπαγαλάνη θα συντροφεύσουν σε αυτό το μουσικό σεργιάνι οι μελωδικές φωνές των ανθρώπων της Λυρικής.

 

Βιογραφικό

Ολοκλήρωσε την ενιαία δευτεροβάθμια εκπαίδευση,και πέρασε στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής Κρήτης,όπου στην συνέχεια εγκατέλειψε. Μαθήτευσε φωνητική δίπλα στην Κρίνη Παφίτου Εθνικό Ωδείο, Λαρίσα Ιασωνίδου Ωδείο Αθηνών και Γιάννη Σκουλά. Στο Armani Musical Center έλαβε μαθήματα μιούζικαλ με δάσκαλο τον Αντόνιο Αρμάνι. Στο Θέατρο των αλλαγών έλαβε μαθήματα υποκριτικής με τον Θοδωρή Αθερίδη. Στο πλευρό της, μουσικά και καθοδηγητικά βρίσκεται ο Σταμάτης Μπερής,τενόρος της Εθνικής Λυρικής μας σκηνής. Έχει εμφανιστεί σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, και καλοκαιρινά φεστιβάλ.

Όταν την ρωτούν ποιο είναι το χωριό της, απάντηση της είναι «Όλη.. η Ελλάδα». Με τους γονείς της τα καλοκαίρια τα περνούσαν γυρνώντας όλη την Ελλάδα!!

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σταμάτης Μπερής
Φωτογραφίες: Κλεονίκη Παναγιωτοπουλου
Επικοινωνία: Κωνσταντίνος Πλατής

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2510196225863494/?event_time_id=2510196229196827

Φωτογραφίες