Οι δρόμοι μας

Αρχείο Παίχτηκε από 26/02/2018 έως 27/02/2018
στο Παλλάς
Ερμηνεύουν: Συμμετέχουν οι, Κώστας Μακεδόνας, Στέλιος Διονυσίου και η Φωτεινή Δάρρα.
O επί 20 χρόνια μόνιμος συνεργάτης του Μίμη Πλέσσα, Σπύρος Κλείσσας με την Δήμητρα Σταθοπούλου στα τραγούδια του ΠΛΕΣΣΑ και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης με την Βάλια Σωμαράκη στα τραγούδια του ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ.
Παίζουν μουσική: Μίμης Πλέσσας - Γιώργος Θεοφάνους

Περιγραφή

Δυο συνθέτες, δυο πιάνα, μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας στο Θέατρο Παλλάς 26 - 27/2 για δυο μοναδικές βραδιές. Με τις μεγάλες τους επιτυχίες, που άντεξαν στο χρόνο και αγαπήθηκαν από τόσες γενιές μέχρι σήμερα, ο Μίμης Πλέσσας  και ο Γιώργος Θεοφάνους, συναντιούνται στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, για ένα μουσικό ταξίδι, την Δευτέρα 26 και Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα

ΓΙΑ 2 ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ 26 & 27/02 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Θεοφάνους, πίσω από τα πλήκτρα τους θα μας αφηγηθούν με τα τραγούδια τους, πως... «ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥΣ» τους οδήγησαν σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

Δάσκαλος και μαθητής, «πατέρας και γιος...» για πρώτη φορά συναντιούνται στη σκηνή και μας υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και  αγαπάμε, για να μας απογειώσουν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Στην παρέα τους μια υπέροχη ορχήστρα με μαέστρο τον Ντίνο Γιωργούντζο και μια ομάδα ταλαντούχων τραγουδιστών, η οποία θα ερμηνεύσει με τη φρεσκάδα των φωνών της,  τραγούδια – επιτυχίες των δύο συνθετών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ενορχηστρώσεις:
 Ντίνος Γεωργούντζος
Μουσική Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ
Keyboards:
 Ντίνος Γεωργούντζος
Τύμπανα:
Στέφανος Δημητρίου 
Μπάσο:
 Παναγιώτης Γεωργοτάς
Κιθάρα:
 Παντελής Ντζιάλας
Μπουζούκι:
 Γιώργος Παχής
Μπουζούκι:
 Σταύρος Παπαγιαννακόπουλος
Ακορντεόν:
Βασίλης Αρμένης 
Κρουστά:
 Τάκης Βασιλείου