Οι δύο κατεργάρηδες

Αρχείο Παίχτηκε από 11/03/2018 έως 18/03/2018
στο Άτταλος
Ερμηνεύουν: (φωνές & μιμήσεις) Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής

Περιγραφή

Αυτή την Κυριακή, μία σπάνια και αλληγορική κωμωδία θεάτρου σκιών που φανερώνει το συνεχή αγώνα για την επιβίωση ανεβαίνει στον αγαπημένο και ιστορικό κινηματογράφο "Άτταλος" της Νέας Σμύρνης. Ελάτε μικροί και μεγάλοι να γελάσετε, να διασκεδάσετε και κυρίως να ψυχαγωγηθείτε με τους 2 κατεργάρηδες και τον υπόλοιπο θίασο σκιών !!!

Περισσότερα

Ο Βεζύρης, μαζί με την κόρη του, τον πιστό του Βεληγκέκα και τον διαλεχτό Χαλήλ - Πεπόνια αναζητούν ένα ωραίο μέρος να αποδράσουν για λίγες ημέρες από τη ρουτίνα της βαρετής καθημερινότητας. Μα... δεν υπάρχει καλύτερη τοποθεσία από τη στάνη του Μπαρμπαγιώργου!!! Ίσκιος και δροσιά από μεγάλα πλατάνια, γάργαρο και καθαρό νερό κατευθείαν από τις κρύες πηγές, άφθονο χωριάτικο κρασί και φαγητά σουβλιστά και ψητά σερβιρισμένα από τον ίδιο τον αγνό Μπαρμπαγιώργο!! Μμμ...μας άνοιξε ήδη η όρεξη... Ο Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης, όμως, έχουν μείνει πίσω στην πόλη με τσέπη και στομάχι άδεια, τρώγοντας τίποτα και χορταίνοντας καθόλου!!! Τι θα σκεφθούν τότε οι δύο κατεργάρηδες, τα δύο κουτορνίθια, για να επιβιώσουν και να κερδίσουν τα προς το ζην;

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης

!!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/03/2018 - Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ - Η Θρυλική παράσταση του θεάτρου σκιών ανεβαίνει στο φωτισμένο πανί του Καραγκιόζη !!!