75

Η μικρή γοργόνα

Συγγραφέας: Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν
Σκηνοθέτης: Απόστολος Ψαρρός

Περιγραφή

Το ΠΟΛΙΣ in ART δημιουργώντας Παιδική Θεατρική Σκηνή για τους μικρούς  φίλους του θεάτρου, παρουσιάζει  το πρώτο έργο για τη σεζόν 2017-2018, με το πλάνο να προστεθούν και άλλα!

Περισσότερα

Έχοντας διεξοδικά τηρήσει τα πρέποντα και σεβόμενοι τους μικρούς φίλους του θεάτρου, έχει την τιμή να φιλοξενήσει φέτος το παιδικό θεατρικό έργο "Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ" του πασίγνωστου Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν, σκηνοθετημένο από τον ταλαντούχο Απόστολο Ψαρρό, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 12.00 και κάθε Κυριακή .

Η ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ γράφτηκε από τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και είναι βασισμένο σ' έναν παλιό σκανδιναβικό θρύλο. Με την σκηνοθετική πινελιά του Απόστολου Ψαρρού, βυθιστείτε στο απέραντο γαλάζιο και νιώστε τη μεγάλη αγάπη που ένωσε δυο τόσο διαφορετικά πλάσματα, την  ΜΙΚΡΗ ΓΟΡΓΟΝΑ και το γοητευτικό πρίγκιπα που έκλεψε την καρδιά της!

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Όσο οι άνθρωποι θα αγαπούν, θα υποφέρουν. Τα σώματα είναι πάνω κάτω τα ίδια, η ψυχή του καθενός είναι αυτή που κάνει να διαφέρει ο ένας από τον άλλο. Εκεί λοιπόν που υπάρχει πραγματική αγάπη, είναι όταν εμπλέκεται απόλυτα η ψυχή.

Η μικρή γοργόνα έχει μια υπέροχη φωνή που την θαυμάζει όλος ο βυθός.

Αυτό το υπέροχο χάρισμα της όμως είναι και το τίμημα για να κερδίσει την αγάπη στη ζωή της.

Η ζωή της όπως την ήξερε πρέπει να αλλάξει προκειμένου να αποκτήσει τον αγαπημένο της πρίγκιπα. Ωστόσο ο δρόμος προς την αγάπη δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Τα εμπόδια προς την ουσιαστική ένωση με την ψυχή δεν έχουν τελειωμό ,&έτσι η μικρή γοργόνα σαν ένα σύμβολο καρτερικότητας και υπομονής θα βρει τη λύση προς την αιώνια και αληθινή αγάπη.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Πόλις

από 14/10
Μαρίνου Αντύπα & Φιλοθέης, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ ‘Ηράκλειο’, 141 21 Ηράκλειο Αττικής
Τηλ: 210 8000009 Email: [email protected] Website: polis.edu.gr/

Εισιτήρια: Γενική Είσοδος 8€
Πληροφορίες: 210 8000009
Προπώληση: Viva:6€ - Ειδικές προσφορές για 2 άτομα και πάνω

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ 12:00