7354

Η Σιδηρά Πρωθυπουργός

Αρχείο Παίχτηκε από 23/02/2018 έως 25/05/2018
στο Μπέλλος
Διάρκεια: 95' με διάλειμμα
Συγγραφέας: Μιχάλης Παπαδόπουλος
Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά) Βασίλης Θεοδώρου, Γιούλη Κεφαλά, Γεωργία Σιακαβάρα

Περιγραφή

Στη σουίτα ενός ξενοδοχείου η πρωθυπουργός Μ., ο ιδιαίτερός της και μια καμαριέρα συναντιούνται σ’ ένα παιχνίδι εξουσίας, ίντριγκας και πολιτικών σκανδάλων κάνοντας την ιστορία αυτή δυστυχώς πολύ επίκαιρη για τις μέρες μας.

Περισσότερα

«Η πολιτική δεν είναι παιχνίδι, είναι αρένα», λέει η Μ.

«Και το μαχαίρι στο καρφώνουν πισώπλατα».

Ένα πολιτικό θρίλερ μυστηρίου και ανατροπών, με πολύ χιούμορ και ανάσες γέλιου, εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα του παρελθόντος με την ελπίδα στο μέλλον να μοιάζουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φωτογραφίες

Βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς δεν θα μιλήσω για την παράσταση αλλά για ορισμένους θεατές και τον υπεύθυνο. Είναι απαράδεκτο να εξελίσσεται το έργο και οι θεατές να μιλάνε ανάμεσα στις ατάκες των ηθοποιών φωνάζοντας τις δικές τους ατάκες. Ούτε σε σχολική παράσταση δεν γίνεται αυτό. Δεν σέβεσαι ούτε τον ηθοποιό ούτε τους υπόλοιπους θεατές. Ο υπεύθυνος της παράστασης αν και καθόταν πάρα δίπλα δεν μπήκε στον κόπο να κάνει καποια παρατήρηση. Και που περίμενα το διάλειμμα για να φύγω πολύ είναι.

  2. Καλημέρα!Έχω κερδίσει μια μονή πρόσκληση για αύριο Παρασκευή 23/03/2018.Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην παράσταση,επομένως παραχωρώ την πρόσκληση μου σε όποιον ενδιαφέρεται.Ευχαριστώ πολύ Θεατρομάνια.

  3. Σεβαστή η πρόθεση και η προσπάθεια. Μηνύματα χιλιοειπωμένα για κάποιες ηλικίες, που αγωνίστηκαν γι αυτά , αλλά;;;;;; Κατάλληλα για την πιτσιρικάδα , που αναλώνεται αλλού.....Ο φωτισμός άρμοζε για δωμάτιο ξενοδοχείου και με γραφείο μελέτης ;;;; Δεν νομίζω , μάλλον για μπαράκι..... κούραζε...

  4. Μόλις γύρισα από την παράσταση.
    Καταπληκτική παράσταση με υπέροχο επίκαιρο κείμενο που σου κρατάει το ενδιαφέρον καθ'όλη την διάρκεια.Βλέποντας τη κάνουμε αναγωγή στο σήμερα της κοινονικοπολιτικής κατάστασης.
    Οι ερμηνείες και των τριών πολύ καλές.Έχοντας δει και σε άλλες παραστάσεις την Σιακαβάραέχω σχηματίσει τη εντύπωση πως κάνει για ''μεγάλα'' πράγματα!
    Την συνιστώ!!!