1248

Η σκούπα

από 11/10 έως 05/04
Συγγραφέας: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Σκηνοθέτης: Θανάσης Παπαθανασίου & Μιχάλης Ρέππας
Σκηνογραφία: Ιούλιος Τζιάτας
Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη
Ερμηνεύουν: Σίλβια Δεληκούρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Μελέτης Ηλίας, Βίβιαν Κοντομάρη, Νικη Λαμη, Αντιγόνη Νάκα, Παρθένα Χοροζίδου, Σπύρος Τσεκούρας.

Περιγραφή

Η Σκούπα είναι μια κωμωδία που έχει στο επίκεντρο της την εργαζόμενη γυναίκα. Τη σύγχρονη εργαζόμενη που οφείλει να είναι και συνεπής στην εργασία όσο ένας άντρας αλλά ταυτόχρονα ΚΑΙ νοικοκυρά ΚΑΙ μητέρα ΚΑΙ σύζυγος ΚΑΙ ερωμένη.

Περισσότερα

Σε μια εταιρεία συσκευασίας και εμπορίας νωπών φρούτων εργάζονται πέντε γυναίκες υπάλληλοι (αλφαβητικά: ΣΙΛΒΙΑ ΔΕΛΗΚΟΥΡΑ, BIBIAN ΚΟΝΤΟΜΑΡΗ, ΝΙΚΗ ΛΑΜΗ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΑΚΑ και ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ) και ο προϊστάμενος τους (ΜΕΛΕΤΗΣ ΗΛΙΑΣ). Η εταιρεία ανήκει στον κύριο Μπουρλά (ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ) και την σύζυγο του (ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ). Είναι μια ελληνική εταιρεία που θαλασσοδέρνεται στα χρόνια της οικονομικής λιτότητας. Υπάλληλοι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και ένα αφεντικό, που η “παντοδυναμία” του τον κάνει αυταρχικό και αντιπαθή.

Η κωμωδία αρχίζει όταν μια υπάλληλος καταλαβαίνει ότι το αφεντικό σκέπτεται να “φαλιρίσει” επίτηδες την εταιρεία και να πάρει τα κεφάλαια της, να τα βγάλει στο εξωτερικό και να αφήσει τους πάντες άνεργους. Έτσι αρχίζει ένας μυστικός πόλεμος ανάμεσα στους υπαλλήλους και την εργοδοσία για να ακυρωθούν τα καταστροφικά σχέδια του αφεντικού. Πρώτα απ όλα οι υπάλληλοι πρέπει να μπουν στο γραφείο και στο κομπιούτερ του αφεντικού χωρίς να τις πάρει πρέφα. Γι αυτό το λόγο ρίχνουν υπνωτικό στο ουίσκι του. Αλλά κατά λάθος αυτό το ουίσκι αντί να το πιει το αφεντικό, το πίνει μια υπάλληλος που πέφτει σε λήθαργο. Έτσι αρχίζει μια αλυσίδα από απρόβλεπτες και κωμικές ανατροπές μέχρι τελικής πτώσεως.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Γκλόρια

από 11/10 έως 05/04
Ιπποκράτους 7, Αθήνα
Τηλ: 210 3600832

Εισιτήρια:

ΖΩΝΗ Α (4 πρώτες σειρές): 20 ευρώ
ΖΩΝΗ Β (όλη η υπόλοιπη πλατεία): 18 ευρώ
ΕΞΩΣΤΗΣ: 16 ευρώ
Κάθε Τετάρτη και Σάββατο (18:00) Γενική Είσοδος 16 ευρώ

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ/ΤΙΜΗ/ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ)
Άνω των 65, Φοιτητικό, ΑΜΕΑ, Ανέργων: 14 ευρώ
(δεν ισχύει το μειωμένο για τη ΖΩΝΗ Α)
Απαραίτητη η επίδειξη του σχετικού νόμιμου δικαιολογητικού

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΙΜΕΣ / ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που θέλετε να εμφανίζονται στο σύστημα για δική σας χρήση και όχι για Online πώληση (πχ τιμής ένεκεν) – Να συμπληρωθεί στην περίπτωση που χρησιμοποιείτε και το σύστημα Ταμείου της εφαρμογής
Ατέλειες μόνο από ταμείο 5 ευρώ κατόπιν διαθεσιμότητας.
ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΝΩ ΤΩΝ 10 ΑΤΟΜΩΝ) 12 ΕΥΡΩ
Πληροφορίες: 210 3600832
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-gloria/i-skoupa/?fbclid=IwAR3LW3htpO2Zs5g5ZRFRXiPUJ4Cok4wuDFkK7e_KCuRXNIRUAPtwEnaDA9U

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ 20:00
Π 21:00
Π 21:00
Σ 18:00 & 21:00
Κ 20:00

1 ΣΧΟΛΙΟ