Καλοκαιρινές ιστορίες

Αρχείο Παίχτηκε από 28/06/2018 έως 26/07/2018
στο ΖαΖ
Τραγουδούν: Ευσταθία
Παίζουν μουσική: Χάρης Μπότσης(πιάνο, πλήκτρα), Μελίνα Ντελίκου(βιολί), Γιώργος Πατσιώτης(κιθάρα φωνητικά), Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος(Τύμπανα)

Περιγραφή

Η τραγουδοποιός Ευσταθία προγραμματίζει μαζί με τους εντιμότατους φίλους της, να πλημμυρίσουν με υπέροχες  μουσικές και  συναρπαστικές ιστορίες, την επίγεια Εδέμ του «ΖΑΖ», ενός ζωντανού, δημιουργικού κι εναλλακτικού χώρου, με την ολοκαίνουργια μουσική της παράσταση «Καλοκαιρινές Ιστορίες».

Καλεσμένοι της θα είναι  αγαπημένοι φίλοι της καλλιτέχνες,  που άλλοι μεν είναι γνωστοί σαγηνευτικοί "παραμυθάδες", άλλοι τρυφεροί τροβαδούροι, όμορφες νεράιδες και μάγισσες εξειδικευμένες στην τέχνη της αποπλάνησης.  Θα διηγηθούν κι αυτοί τις ιστορίες τους και θα τραγουδήσουν μαζί της.

Περισσότερα

Ένας κήπος γεμάτος με καλοκαιρινές ιστορίες.

Από τις 28 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, στις 21.00  η Ευσταθία υποδέχεται τους:

Βαλερία Κουρούπη. 28 Ιουνίου.
Μαρία Κίτσου. 5 Ιουλίου
Βαγγέλη Γερμανό. 12 Ιουλίου
Ρένο Χαραλαμπίδη. 19 Ιουλίου
Γιώργο Χατζηπαύλου. 26 Ιουλίου

Το καλοκαίρι είναι πολυτραγουδισμένο, είναι αγαπημένο, είναι ποπ. Γι’ αυτό η Ευσταθία καλεί τους φίλους της σε μια μουσική παράσταση, που μυρίζει καλοκαίρι.

Η τραγουδοποιός, έχοντας τα τελευταία χρόνια δώσει  ενδιαφέροντα δείγματα θεατρικής γραφής, δημιουργεί μια μουσική παράσταση, που συνυπάρχουν αρμονικά  τραγούδια και κείμενα. Τραγούδια από τη δισκογραφία της αλλά και  διασκευές , κείμενα  δικά της αλλά και άλλων αγαπημένων της συγγραφέων και ποιητών .

Μαζί με τους συνεργάτες της Γιώργο Πατσιώτη , Χάρη Μπότση , Μελίνα Ντελίκου και Βαγγέλη Παπαχριστόπουλο, υπενθυμίζουν ότι το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, αλλά και μια κατάσταση που πάνω από όλα (οφείλει να) υπάρχει μέσα μας.