Κάποιο ρεφρέν… Το τραγούδι στο θέατρο

Αρχείο Παίχτηκε από 22/11/2015 έως 20/12/2015
στο Χυτήριο
Τραγουδούν: Πένυ Ξενάκη, Μαρία Κανελλοπούλου,Δημήτρης Ερατεινός,Νίκος Αβαγιανός

Περιγραφή

Είναι γεγονός ότι, κάποιες παραστάσεις στην Αθήνα αξίζουν πολλά, γι’ αυτό κι επαναλαμβάνονται. Αυτό ισχύει και για την παράσταση του Νίκου Αβαγιανού «Κάποιο ρεφρέν… Το τραγούδι στο θέατρο». Μετά, λοιπόν, από δυόμισι χρόνια που πρωτοπαίχτηκε αυτή η παράσταση και επαναλήφθηκε δύο φορές λίγους μήνες μετά, έρχεται και πάλι η στιγμή που θα την απολαύσουμε για τρεις Κυριακές στο Θέατρο Χυτήριο!

Περισσότερα

ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ 22/11, 6/12 & 20/12

 

Αλήθεια, πόσα ρεφρέν που λέμε καθημερινά προέρχονται από το θέατρο; Ποιοι δημιουργοί και ποιοι ερμηνευτές μέσα από θεατρικές παραστάσεις έχουν εκφράσει άπειρα λόγια, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές όλων μας; Ο Νίκος Αβαγιανός παρουσιάζει στο Θέατρο «Χυτήριο» ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ την επιτυχημένη μουσική παράσταση «Κάποιο ρεφρέν… | Το τραγούδι στο θέατρο». Πολλά από εκείνα τα τραγούδια που θα ακουστούν προέρχονται από θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων έξι δεκαετιών, τα οποία πρωτοτραγούδησαν καλλιτέχνες ιδιαιτέρως αγαπητοί και κυρίως, πάρα πολύ ξεχωριστοί. Η μοναδική Πένυ Ξενάκη, η εκφραστικότατη Μαρία Κανελλοπούλου, ο χαρισματικός Δημήτρης Ερατεινός και ο εμπνευστής της ιδέας Νίκος Αβαγιανός θα μας μεταφέρουν σε κόσμους νοσταλγικούς.

Η μουσική επιμέλεια ανήκει και πάλι στον Γιώργο Τσοκάνη που παίζει πιάνο – πλήκτρα, ενώ στο μπουζούκι θα είναι -για μία φορά ακόμα- ο Παναγιώτης Μπουζέας. Ραντεβού, λοιπόν, στο «Χυτήριο» για να σιγοτραγουδήσουμε όλα εκείνα τα τραγούδια που αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι της θεατρικής σκηνής.

 ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ / ΠΙΑΝΟ – ΠΛΗΚΤΡΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΖΕΑΣ/ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ