Μαρία Φαραντούρη - Έλλη Πασπαλά Live

Αρχείο Παίχτηκε από 10/02/2018 έως 10/02/2018
στο Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Παίζουν μουσική: Τάκης Φαραζής(πιάνο), David Lynch(πνευστά - κρουστά)

Περιγραφή

Μια συναυλία που αγαπήθηκε πολύ. Και συνεχίζει το υπέροχο ταξίδι της.

Δυο γυναικείες φωνές που το κοινό αποθέωσε επιστρέφουν  στις 2 και στις 3 αλλά και στις 10 του Φλεβάρη.

Περισσότερα

''Τα τραγούδια κύκλους κάνουν''

Μαρία Φαραντούρη - Έλλη Πασπαλά

Τα τραγούδια που αγαπήθηκαν, τα τραγούδια που μας θυμίζουν τις πιο μεγάλες στιγμές του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά , μ΄ενα πιάνο και ένα σαξόφωνο σε μια συνάντηση που έγραψε μια νέα ιστορία  στις μουσικές συναντήσεις του φετινού χειμώνα.

Δυο σπουδαίες τραγουδίστριες με κοινή αγάπη στο ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια,  αυτή τη φορά στη σκηνή του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός για να ''ζεστάνουν'' τις κρύες νύχτες του Φλεβάρη.

Ένα μοναδικό ντουέτο με τις αισθαντικές φωνές της Μαρίας Φαραντούρη και της Έλλης Πασπαλά θα απολαύσει το αθηναϊκό κοινό στις 2& 3 Φεβρουαρίου, αλλά και στις 10 του Φλεβάρη.

Ένα μουσικό ταξίδι με ελληνικούς και ξένους σταθμούς, τραγούδια που αγαπήσαμε, σιγοτραγουδήσαμε και  κάποια απ΄ αυτά έγραψαν ιστορία.

Τραγούδια από τα Νέγρικα του Λοΐζου και του Νεγρεπόντη μέχρι τη μελοποιημένη ποίηση του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου  και από τις μπαλάντες του Σαββόπουλου και τα ερωτικά της Καραΐνδρου και του Κυπουργού , έως και τις μελωδικές στιγμές της Ρεμπούτσικα και του Καλαντζόπουλου δίνουν το στίγμα αυτής της μουσικής συνάντησης.

Δεν λείπουν όμως και μεγάλα και σπουδαία τραγούδια του διεθνούς μουσικού ρεπερτορίου με τζαζ αναφορές που τόσο αγαπούν και οι δυο ερμηνεύτριες.

Ιδιαίτερη αναφορά και στους δυο μουσικούς, Τάκη Φαραζή στο πιάνο και David Lynch στα πνευστά που θα απογειώσουν το μουσικό ταξίδι στον χρόνο και στους ήχους.

Παραγωγή: Cricos Productions

3 ΣΧΟΛΙΑ