Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας

Αρχείο Παίχτηκε από 15/07/2020 έως 04/10/2020
στο Χυτήριο
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Νίκος Λημνιός
Σκηνοθέτης: Νίκος Λημνιός
Σκηνογραφία: W.T.F -ACT, L & S
Κοστούμια: Στεφέλενα Κόνιαρη
Μουσική: Κωνσταντίνος Τζηλίνης(επιμέλεια)
Χορογραφία: Μίκα Στεφανάκη
Ερμηνεύουν: Θοδωρής Κατσαρός, Νάντια Αντωνίου, Νίκη Σκιαδαρέση, Νίκος Λημνιός

Περιγραφή

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ λόγω επιτυχίας, κάθε Κυριακή στις 18:00, στον ανοιχτό χώρο του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι.

Περισσότερα

Οι εταιρίες παραγωγής “L&S” και “W.T.F-ACT” παρουσιάζουν την παιδική διαδραστική παράσταση: «Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας»

Η πιο καλοκαιρινή διαδραστική παιδική παράσταση, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στον ανοιχτό κήπο του Χυτηρίου στο Γκάζι και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Το γνωστό σε όλους παραμύθι, Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας, συνεχίζει τις παραστάσεις του κάθε Κυριακή στις 18:00, στον μαγικό κήπο του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι, ο οποίος μεταμορφώνεται σε μία υπέροχη ζούγκλα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Στη μυστηριώδη ζούγκλα της μακρινής Ινδίας ζει ένα μικρό αγόρι που το λένε Μόγλη, μαζί με τον μαύρο πάνθηρα Μπακίρα και την αρκούδα Μπαλού, θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον κακό τίγρη Σερ Καν και τον πελώριο πύθωνα Κίσσα;
Οι περιπέτειες δεν σταματούν ποτέ για τον μικρό Μόγλη, που με τη βοήθεια των παιδιών, θα ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της ζούγκλας, θα γνωρίσουν όλα τα ζώα, και με πολλά παιχνίδια μικροί και μεγάλοι θεατές συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, βοηθώντας τον αγαπημένο τους ήρωα να κερδίσει την αληθινή φιλία και την αγάπη.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Η παιδική παράσταση «Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας» είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών  L&S” καιW.T.F – ACT”.

 Βοηθός Σκηνοθέτη: Θοδωρής Κατσαρός

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

* Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την συλλογική υγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων της πολιτείας, τηρώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση και δέσμευση θέσεων, σε κάθε περίπτωση, για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες