358

Μουσικές βραδιές στον κήπο του Κόμη

Αρχείο Παίχτηκε από 16/06/2019 έως 30/06/2019
στο Κόμης - Bar
Διάρκεια: 120' με διάλειμμα
Τραγουδούν: Δημήτρης Βερύκιος, Ντομένικα Ρέγκου
Παίζουν μουσική: Αρετή Κοκκίνου(κιθάρα), Πάρις Μαμμάς(κλαρινέτο)

Περιγραφή

Για 3 συνεχόμενες Κυριακές λοιπόν, σας περιμένουμε να συν- ταξιδέψουμε με τραγούδια και ποιήματα για την Πανσέληνο (16/6), τραγούδια πασίγνωστων διάσημων γυναικών με ενδιάμεσα ιδιαίτερα σχόλια κι όπου η Ντομένικα τραγουδάει σε 9 γλώσσες (23/6) και μια σύνθεση από τα καλύτερα ερωτικά ποιήματα και τραγούδια των Κ. Καρυωτάκη και Μ. Πολυδούρη (30/6).

Περισσότερα

Μπήκαμε ήδη στο καλοκαίρι κι είπαμε να ξανασυναντηθούμε… με εφόδιο την αγάπη μας στο καλό τραγούδι αλλά και στην υψηλή ποίηση… Ο κήπος του ΚΟΜΗ στα Άνω Πατήσια, ένας από τους ωραιότερους κήπους της Αθήνας, είναι για μια ακόμη φορά η επιλογή μας,  προσφέροντας επίσης υπέροχες γαστρονομικές απολαύσεις και δροσιστικά ποτά για κάθε γούστο!

Μαζί μου για 3η χρονιά οι εξαιρετικοί συνεργάτες και φίλοι μου Ντομένικα Ρέγκου στο τραγούδι, η Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα κι ο Πάρις Μαμμάς στο κλαρινέτο!

Δημήτρης Βερύκιος

 

ΩΔΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ (16/6)
Τραγούδια αγαπημένα και ποιητικά «αντίδωρα» μεγάλων ποιητών με θέμα το φεγγάρι, σ’ ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στην αποψινή Πανσέληνο!

Η παράσταση έχει παρουσιαστεί σε Δήμους της χώρας (Γαλάτσι, Λευκάδα κλπ) αλλά και σε μουσικές σκηνές!

ΦΩΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ (23/6)
Η Ντομένικα Ρέγκου τραγουδάει σε 9 γλώσσες, πασίγνωστα κι αγαπημένα τραγούδια διάσημων γυναικών, που έγραψαν ιστορία με τη ζωή και το έργο τους… ενώ ο Δημήτρης Βερύκιος σχολιάζει ενδιάμεσα, με τον δικό του τρόπο!

Η παράσταση συμμετείχε στο Φεστιβάλ «Μικρό Παρίσι των Αθηνών» (2017), ως αφιέρωμα στην Ημέρα της Γυναίκας στο Δήμο Ν. Ιωνίας (2018) και στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων (2018) αλλά και σε μουσικές σκηνές!

Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ – Μ. ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ «ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ» (30/6)
Τα καλύτερα ερωτικά ποιήματα και τραγούδια των Κ. Καρυωτάκη και Μ. Πολυδούρη συνδυάζονται με τρόπο που δημιουργεί ένα συμπαγές σύνολο δραματοποιημένης ποίησης αλλά και εικόνες που αναδεικνύουν την έντονη προσωπική σχέση των δύο ποιητών. Η ροή της παράστασης έχει την μορφή «διαλόγου» των δύο μεγάλων ποιητών, με φόντο τον ανεκπλήρωτο έρωτα τους.

Φωτογραφίες