Ο άντρας με την πουά γραβάτα... αυτοκτονεί με επιτυχία

Περιγραφή

Ο θρυλικός Ιάκωβος Λέδερμαν ετοιμάζεται να φορέσει την… πουά γραβάτα του για να μας υποδεχτεί για τρίτη χρονιά στο θέατρο ΜΠΙΠ στην Κυψέλη.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή μαύρη κωμωδία, γραμμένη από τους Ελ Ρόι + ΑΒΓ σε απόδοση του Αντώνη Καλομοιράκη, η οποία φέρει επί σκηνής πολλά από τα προβλήματα και τους προβληματισμούς της σύγχρονης πραγματικότητας.

Περισσότερα

 

Ο Ιάκωβος Λέδερμαν, καταξιωμένος τραπεζικός υπάλληλος, εύπορος, δοξασμένος, ερωτιάρης και με άλλες πολυάριθμες «ευλογίες» της σημερινής ζωής, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον ουρανοξύστη, όπου εργάζεται. Εκεί αναλαμβάνει δράση ο δόκτωρ της ψυχιατρικής, Ρόμπερτ Άουερ Σόπεν, προκειμένου να τον σώσει, διεκπεραιώνοντας μία κατά τ' άλλα παράλογα λογική συζήτηση επί παντός επιστητού.

Στο ρόλο του Ιάκωβου Λέδερμαν θα δούμε τον Αντώνη Καλομοιράκη, ένα νέο ηθοποιό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει δικές του παραγωγές στο θέατρο, προσανατολιζόμενος σε σύγχρονα έργα με πολύ καλά αποτελέσματα. Ο ρόλος του Ρόμπερτ Άουερ Σόπεν και των υπολοίπων συντελεστών δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

«Ο άνδρας με την πουά γραβάτα» παρουσιάστηκε στον χώρο τέχνης «Αυλητής Art» στα δύο προηγούμενα ανεβάσματά του, κάτι που όπως φαίνεται δε θα συμβεί φέτος. Το νέο στέκι του Λέδερμαν είναι το θέατρο Μπιπ. Ένα ιδιαίτερα ζεστό, καλαίσθητο και φιλόξενο θέατρο στην Κυψέλη. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πρεμιέρα του έργου την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα κάτι τέτοιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Μπιπ - Bar Theater

Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων
Τηλ: 213 0344 074 Email: info@mpiptheater.gr Website: mpiptheater.gr/el/

Πληροφορίες: 213 0344 074

Πρεμιέρα:

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ