Ο άντρας με την πουά γραβάτα

Αρχείο Παίχτηκε από 08/02/2018 έως 26/04/2018
στο Εργοτάξιον
Διάρκεια: 80'
Συγγραφέας: ΕΛ ΡΟΙ + ΑΒΓ
Διασκευή: Αντώνης Καλομοιράκης
Σκηνοθέτης: Αντώνης Καλομοιράκης
Μουσική: Jon Lagen
Ερμηνεύουν: Αντώνης Καλομοιράκης, Μάρκος Δεληγιάννης, Ηρώ Βερβεράκη

Περιγραφή

Ο Ιάκωβος Λέδερμαν είναι ένας 33χρονος άντρας που αγαπάει πολύ την επαγγελματική αποκατάσταση, τα χρήματα, τα αυτοκίνητα, τα σπίτια, το ποδόσφαιρο και τα γυναικεία στήθη. Είναι ευκατάστατος, με διαρκή ανέλιξη και εξέλιξη στον τομέα της δουλειάς του αλλά εντελώς απογοητευμένος. Έτσι αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του ένα πρωινό, πηδώντας από τον 23ο όροφο του ουρανοξύστη. Τότε αναλαμβάνει δράση ο Ρόμπερτ Άουερ Σόπεν να τον σώσει. Θα τα καταφέρει; Μια κωμωδία με γρήγορους ρυθμούς, συγκίνηση και αγάπη για τη ζωή. Για λίγες ακόμα παραστάσεις στο θέατρο Εργοτάξιον.

Περισσότερα

Συντελεστές:
Φωτογραφία: Μιχαέλα Χρυσοφάκη
Τεχνική υποστήριξη – Βοηθός: Κωνσταντίνος Βαρδαλαχάκης

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια παράσταση που θίγει την κενότητα στην επιδίωξη των υλικών αγαθών και ότι πραγματοποιώντας (ένα μέρος ) του αμερικανικού ονείρου δεν σε κάνει αυτομάτως ευτυχισμένο. Δοσμένο μέσα από την χιουμοριστική πλευρά χωρίς να το καταφέρνει σε μεγάλο βαθμό, δεν βοηθά σε αυτό και η ερμηνεία του ψυχιάτρου.

  2. Πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση...! Με ωραία μηνύματα και χιουμοριστικές στιγμές που ελάφρυναν το γεγονός της αυτοκτονίας αλλά έδεναν πολύ ωραία σαν σύνολο....
    Ευχαριστώ την Θεατρομάνια για την έγκυρη διόρθωση για το λάθος στο μέρος όπου παίζεται η παράσταση....απ'όσο καταλαβαίνω έχουν γίνει αρκετές αλλαγές από την αρχή της σεζόν όπως είναι η αλλαγή του θεάτρου και η μείωση των ηθοποιών από 4 σε 3....εγώ είδα μία δεμένη και σωστά συγκροτημένη παράσταση....Μπράβο τους που βελτιωνόνται λοιπόν...!