Ο Καραγκιόζης στη ζούγκλα

Αρχείο Παίχτηκε από 03/06/2018 έως 03/06/2018
στο 104
Σκηνοθέτης: Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής
Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής

Περιγραφή

Στο πλαίσιο της καινούργιας μας καλοκαιρινής συνεργασίας με το ΘΕΑΤΡΟ 104, παίρνουμε τις δερμάτινες και τις xαρτονένιες φιγούρες μας, τα σκαλιστά και τα πάνινα σκηνικά μας και μεταφέρουμε την πεντάμετρη σκηνή μας σε έναν πολύ όμορφο και φιλόξενο χώρο στο Γκάζι. Ως παράσταση γνωριμίας σας παρουσιάζουμε μια υπερπαραγωγή για το θέατρο σκιών που εσείς μας ζητήσατε: "Ο Καραγκιόζης στη Ζούγκλα"!!!

Περισσότερα

Αυτή την Κυριακή, ο Καραγκιόζης, ο Μπαρμπαγιώργος, ο Διονύσιος και ο Μορφονιός ναυαγούν στην κωμικότερη ζούγκλα που έχετε γνωρίσει μέχρι τώρα!!! Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί και να γνωρίσουμε τους κατοίκους της,  να εξημερώσουμε τα άγρια θηρία, να θαυμάσουμε την πλούσια βλάστησή της, να κολυμπήσουμε στη δική της γαλάζια λίμνη και να ανακαλύψουμε το  δικό της ένοχο μυστικό...

!!!Και μία έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους… το κάθε παιδί θα πάρει το δικό του δώρο, το σχέδιο του αρχηγού των ιθαγενών που εμφανίζεται στην παράσταση για να φτιάξει τη δική του φιγούρα!!!

Πληροφορίες

Ημέρα και ώρα παράστασης: Κυριακή 3 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ.
Τιμή Εισιτηρίου: 6 ευρώ κατ’ άτομο. Με κράτηση ή πρόσκληση 5 ευρώ.
Πληροφορίες-κρατήσεις: Τηλ: 6907549090, 2103455020 –

E-mail: [email protected]
Τοποθεσία: ΘΈΑΤΡΟ 104Ευμολπιδών 41, Στ. Μετρό Κεραμεικός

Πίσω από τη σκηνή σε όλους τους ρόλους (φωνές & μιμήσεις): Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης

Υ.Γ. 1. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα προτιμούσαμε να κάνετε την κράτησή σας εγκαίρως.
2. 

 

Παρακαλώ επικοινωνήστε την εκδήλωση σε φίλους σας που ενδιαφέρονται να απολαύσουν την παράσταση.

3. Οι καλοκαιρινές μας παραστάσεις στο ΘΕΑΤΡΟ 104, θα  ξεκινήσουν κανονικά την Τετάρτη, 13 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη, 25 Ιουλίου.  Επτά (7) διαφορετικές και συλλεκτικές περιπέτειες θα παρουσιαστούν στον μπερντέ που θα στηθεί στην αυλή του θεάτρου με φόντο τον καλοκαιρινό γαλάζιο ουρανό της Αθήνας!!!