Ο κόκορας

Αρχείο Παίχτηκε από 30/11/2016 έως 09/04/2017
στο Ριφιφί - Εστιατόριο
Διάρκεια: 45'
Κείμενο: Τάσος Γερακίνης, Κατερίνα Παπαναστασάτου
Σκηνοθέτης: Τάσος Γερακίνης, Κατερίνα Παπαναστασάτου
Ερμηνεύουν: Νικόλας Κασάπης, Αλεξάνδρα Ούστα

Περιγραφή

Μετά από χρόνια άσκησης του βίτσιου να κρυφακούμε τους διπλανούς σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ΚΤΕΛ, πλατείες, αίθουσες αναμονής, ΙΚΑ και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, δημιουργήθηκε η δική μας –φανταστική- ιστορία κλειδαρότρυπας! Σκεφτήκαμε πως μια τέτοια ιστορία θα ήταν σωστό να της δώσουμε σάρκα και οστά μέσα σε ένα χώρο φυσικό!

Κάπως έτσι γεννήθηκε «Ο Κόκορας», το πρώτο θεατρικό σήριαλ που διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο!

Περισσότερα

Το πρώτο θεατρικό σήριαλ!

 

lightroom-0646-3-cr

«Κόκορας» ή αλλιώς «αλέκτωρ», σημαίνει αρχικά τον υπερασπιστή, τον μαχητή (ρ. Αλέξω = απομακρύνω, αποκρούω, υπερασπίζομαι) και μεταφορικά σημαίνει άνδρα ερωτύλο και καρδιοκατακτητή ή επιδεικτικό παλικαρά έτοιμο για όλα!

Ο δικός μας Κόκορας είναι ο Αργύρης. Ένας άντρας λίγο μετά τα 40. Και… η Κότα του είναι η Πόπη. Την παίρνει μια στο τόσο, λοιπόν, να βγούνε για φαγητό και να συζητήσουν τα του βίου τους! Με όπλο το μοναδικό τους χιούμορ, διαφωνούν, συγκρούονται και επιδίδονται σε παιχνίδια μυαλού και εξουσίας, αγωνιώντας να βγουν αλώβητοι από την αιώνια μάχη του αρσενικού- θηλυκού!

Δεν ξέρουμε, ακόμα κι εμείς, που ακριβώς θα οδηγηθούν μετά από τόσες συγκρούσεις. Άλλωστε, ο Αργύρης και η Πόπη έχουν πια αυτονομηθεί και αποφασίζουν μόνοι για το μέλλον τους. Εμείς φροντίζουμε, απλά, να τους το μαγειρεύουμε και να τους βοηθάμε να το βάλουν σε λέξεις, ώστε να σας το σερβίρουν φρέσκο κάθε φορά.

Ο Αργύρης και η Πόπη συνεχίζουν δυναμικά με το δεύτερο επεισόδιο... Αυτή τη φορά τους απασχολεί ..."Το οικόπεδο"!

Το τρίτο επεισόδιο έρχεται να σας εκπλήξει την Τετάρτη (22 Φεβρουαρίου). Τί απέγινε με το"οικόπεδο" της Πόπης; Τί να είναι άραγε "Η Επιστολή"; Πώς εξελίσσεται η σχέση του Αργύρη και της Πόπης; Θα δικαιωθεί σε αυτό το επεισόδιο ο Αργύρης;

Φωτογραφίες: Σπύρος Περδίου
Artwork αφίσας: TAF studios
Ενδυματολογική επιμέλεια: Έλενα Στρατηγοπούλου

img_1073-1082-cr

***

Επεισόδιο 1:  «Η γριά» - Πρεμιέρα Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016 (για 8 παραστάσεις)

Επεισόδιο 2:  «Το οικόπεδο» - η Πρεμιέρα θα ανακοινωθεί (για 8 παραστάσεις)

Επεισόδιο 3:  «Η επιστολή» - η Πρεμιέρα θα ανακοινωθεί (για 8 παραστάσεις)

Επεισόδιο 4:  «Η λύση» - η Πρεμιέρα θα ανακοινωθεί (για 10 παραστάσεις)