Ο παλιάτσος και η κούκλα

Διάρκεια: 60'
Σκηνοθέτης: Βάσια Βασιλείου
Ερμηνεύουν: Aγάπη Βατιάνου, Βάσια Βασιλείου

Περιγραφή

Ένα α-λογο παραμύθι Μιμικής για όλη την οικογένεια!!! Μια μαγική ιστορία που υμνεί τη φιλία, την έννοια του «μοιράζομαι» και την αγάπη άνευ ορίων!

Περισσότερα

147578784212425-11

Ισόβιος εργάτης του τσίρκου ο Παλιάτσος, απολαμβάνει τα καθημερινά χειροκροτήματα των θεατών, αλλά όταν τα φώτα σβήνουν μένει μόνος.. Ώσπου ένα βράδυ, εκεί που σκοτώνει την ώρα του, πέφτει κατά λάθος επάνω σε μια Κούκλα, που αμέσως σκέφτεται ότι θα μπορούσε να γίνει η ιδανική του παρέα. Η Κούκλα βέβαια είναι υπέροχη, αλλά δε παύει να είναι ψεύτικη…προς το παρόν !

 Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
Η Βάσια Βασιλείου συνεχίζοντας την έρευνα και την αναζήτηση των εκφραστικών μέσων των παραστάσεων της, επανέρχεται για 2η φορά στα μονοπάτια της μιμικής. Η πρώτη απόπειρα έγινε το 2013-2014 με το βραβευμένο ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, όπου τις φωνές και τις κινήσεις των ρόλων ανέλαβε αποκλειστικά ένα cello (δια χειρός της τσελίστα Ειρήνης Αναστασίου). Πέρυσι ανέβασε τη ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΡΙΑ του Θεόκριτου σε παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του Αρχαίου Ελληνικού Μίμου επί σκηνής, σε απόδοση της Χρυσής Γιάντσιου Φέτος προχωράει ένα βήμα πιο πέρα με έξτρα παιχνιδιάρικη διάθεση και τσιρκολάνικους ρυθμούς όπου η δύναμη της εικόνας και της έκφρασης, μιλούν στις καρδιές όλων…

Συντελεστές:
Σύλληψη-Σκηνοθεσία: Βάσια Βασιλείου
Υπεύθυνος  Παραγωγής: Γιάννης Τσούκας
Φωτογραφία και Promo Teaser: Tάκης Χρυσικός

Η παράσταση παίζεται και καθημερινές πρωινές παραστάσεις και σε σχολεία και στο θέατρο κατόπιν συνεννοήσεως.

Βίντεο