207

Ο σεφ τρελάθηκε

Διάρκεια: 60' χωρίς διάλειμμα
Κείμενο: Ελευθερία Αλεξοπούλου
Σκηνοθέτης: Ελευθερία Αλεξοπούλου, Θανάσης Αποστόλου
Σκηνογραφία: Ελευθερία Αλεξοπούλου
Κοστούμια: Ελευθερία Αλεξοπούλου

Περιγραφή

Η παιδική σκηνή του ανακαινισμένου «Πολυχώρου Αυλαία», παρουσιάζει φέτος με χαρά, αγάπη και πολύ σεβασμό προς τα παιδιά, το παιδικό θεατρικό παντομίμας των Θανάση Αποστόλου και Ελευθερίας Αλεξοπούλου «Ο ΣΕΦ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ».

Περισσότερα

Μια πρωτότυπη και ανατρεπτική  θεατρική παιδική παράσταση κωμωδίας και τσίρκο. Ο διάσημος Σεφ Sakito σας καλωσορίζει στο μοναδικό και βραβευμένο με πολλά αστέρια μισελέν εστιατόριό του. Μαζί με τη διάσημη και απαιτητική πελάτισσα Richi που θα βρεθεί στο πλάι του, σας ταξιδεύουν στο μαγικό και φανταστικό κόσμο του τσίρκο,

της μουσικής, της παντομίμας, του σωματικού θεάτρου, της ταχυδακτυλουργίας, των μαγικών κόλπων, των ζογκλερικών, του γέλιου και της χαράς!

Καθώς Ο Σεφ μας, ετοιμάζεται να ανοίξει το εστιατόριό του, δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη από την διάσημη και πανέμορφη Richi. Ο Sakito θαμπωμένος και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της, θα προσπαθήσει και θα δώσει το καλύτερό του εαυτό όχι μόνο  για να μαγειρέψει τα πιο νόστιμα φαγητά του, αλλά και για να ψυχαγωγήσει την αγαπημένη του πελάτισσα. Η υπερπροσπάθεια όμως αυτή θα τον οδηγήσει στο εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα και στις πιο απίθανες καταστάσεις γέλιου και  κωμωδίας.

Θα καταφέρει άραγε ο Master Chef  να ευχαριστήσει τη Richi και να της μαγειρέψει αυτό που του έχει παραγγείλει;

Θεάματα που δεν περιγράφονται, κωμικές καταστάσεις, άφθονες στιγμές γέλιου, ταχυδακτυλουργικά απρόοπτα και μοναδικά ζογκλερικά  κόλπα στο κωμικό μας show.

Η παράστασή μας, βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν σωστά τον κόσμο των συναισθημάτων, την έννοια της παρέας, τη δύναμη της φιλίας που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στους ανθρώπους, την ελπίδα, την αισιοδοξία, την πίστη κι ότι τα όνειρά μας μπορούν και πρέπει τελικά να γίνονται  πραγματικότητα. Μέσα λοιπόν από την ιστορία των δύο  ηρώων, το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τη τέχνη της παντομίμας και της  έκφρασης του σώματος, στοιχεία θεατρικά που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη ως και την τελευταία στιγμή. Ο συνδυασμός της παντομίμας με την έξυπνη κωμωδία, τη ποιοτική μουσική, το χορό, την τέχνη της ταχυδακτυλουργίας και των ζογκλερικών, συνθέτουν ένα μοναδικό και απολαυστικό θέαμα θεατρικού τσίρκο, κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Στο τέλος της παράστασης πραγματοποιούνται μαγικά κόλπα ή κωμικά σκετς  με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ως 12 ετών, αλλά και στο παιδί μέσα μας που δεν έχει ηλικία!

Φωτογραφία: Σεραφείμ Στοιχειός
Παραγωγή: Sakito and Richi fantasy - Υπηρεσίες Θεάματος

Φωτογραφίες