113

Παραμύθια για Στοιχεία & Στοιχειά

Αρχείο Παίχτηκε από 13/04/2019 έως 13/04/2019
στο Αστερίσκος
Διάρκεια: 75'

Περιγραφή

Το ξύπνημα της φύσης...

Η Ομάδα του Αερικού μάζεψε ιστορίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και από άλλες χώρες του Κόσμου, τις πασπάλισε με ήχους ονειρικούς και λέξεις μαγικές και τις παρουσιάζει με μουσικές και τραγούδια γεμάτα αγάπη. Θρύλοι και δοξασίες, μυθικά πλάσματα, παθήματα, αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια θα μας συντροφεύσουν στις αφηγήσεις μας.

Την άνοιξη λένε ότι η φύση ξυπνάει από το βαθύ ύπνο του χειμώνα. Τα δέντρα και τα λουλούδια ανθίζουν, ο ήλιος δυναμώνει, η μέρα μεγαλώνει, κι όλα τα στοιχεία της φύσης πλημμυρίζουν με μια γλυκιά αναστάτωση... Μαζί τους αφυπνίζονται και τα στοιχειά - μυστηριώδη και αλλόκοτα, πότε θλιμμένα, πότε γεμάτα οργή, πότε χαρούμενα, πότε τρομαχτικά...

Η παράσταση απευθύνεται σε κοινό άνω των 16 ετών.

Περισσότερα

ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΣ
Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε ένα νεοκλασικό κτίριο του 1890 λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2018 ο Αστερίσκος. Η ομάδα του Αστερίσκου με προσανατολισμό στην μεσογειακή κουλτούρα δημιούργησε ένα χώρο δύο επιπέδων φιλόξενο στους καλλιτέχνες και οικείο σε όλους τους επισκέπτες.

Ο ξεχωριστός αρχιτεκτονικά κάτω χώρος του Αστερίσκου και η γραφική εσωτερική αυλή, που λειτουργεί από την άνοιξη και μετά, αποτελούν ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης. Οι διαφορετικές γεύσεις από ένα μενού μικρών ευφάνταστων πιάτων συνοδεύουν εξαιρετικά το σκηνικό.

Την εμπειρία ολοκληρώνουν οι live μουσικές βραδιές, με σχήματα που αποτελούνται από τους σημαντικότερους μουσικούς αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, και άλλες πολιτιστικές δράσεις που συχνά πραγματοποιούνται στον επάνω χώρο.

Φωτογραφίες