Πήτερ Παν & Τίνκερμπελ

Αρχείο Παίχτηκε από 11/02/2018 έως 18/03/2018
στο Ιντεάλ - Ideal
Συγγραφέας: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνοθέτης: Γιούλη Ηλιοπούλου
Ερμηνεύουν: Φανή Παρλή, Βας. Ντάρμας, Δεσπ. Κασιώτη,  Γιώργ. Χουσάκος, Δημ. Θεοδωρίδης,  Ιωάν. Πατσιατζής

Περιγραφή

Η παράσταση που σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στα Θερινά Φεστιβάλ με προσέλευση χιλιάδων θεατών και ενθουσιώδεις κριτικές συνεχίζεται για τη χειμερινή σαιζόν 2017-18 και θα παρουσιάζεται από την Κυριακή 11/2/2018 και κάθε Κυριακή έως 18/3/18 στις 12:30π.μ στο INTEAL, Πανεπιστημίου 46 (Μετρό Πανεπιστήμιο).

Περισσότερα

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

 

Λίγα λόγια για το έργο…

Το αιώνιο παιδί , ο μικρός Πήτερ από το Ορφανοτροφείο του Λονδίνου βρίσκεται σ’ ένα Πειρατικό Αστρόπλοιο που προσγειώνεται στη χώρα του ποτέ. Εκεί γνωρίζει τη νεραϊδούλα ΤΙΝΓΚΕΡΜΠΕΛ και σύντομα φέρνει και άλλα ορφανά παιδιά  στο δάσος των Νεραϊδών.

Σ’ ένα από τα ταξίδια του στη Γη, γνωρίζει την Γουέντυ και τα’ αδέρφια της με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης πετούν όλοι μαζί στη Χώρα του Ποτέ. Εκεί ζουν μια απίστευτη περιπέτεια. Πητερ Παν, νεράϊδες, χαμίνια και Ινδιάνοι εναντίον του τρομερού Κάπτεν Χουκ και των Πειρατών που προσπαθούν να κλέψουν τους θησαυρούς της χώρας τους.

Η δύναμη της φιλίας, το θάρρος, η πίστη στον εαυτό τους και το δίκιο τους θα είναι οι σύμμαχοι των παιδιών σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Μουσική επένδυση: Κρίστελ  Καπερώνη
Κινησιολογία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Βιντεοπροβολές-ειδικά εφέ: Κώστας Καλουδιώτης

Κατά την διάρκεια των Αποκριών θα προσφέρεται στα παιδιά μετά την παράσταση FACE painting και Πάρτι σε γιορτινή Αποκριάτικη ατμόσφαιρα με τους ήρωες των Παραμυθιών.

Βίντεο