Ρητορείες

Αρχείο Παίχτηκε από 02/02/2018 έως 02/03/2018
στο Μπιπ
Διάρκεια: 90'
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Ερμηνεύουν: Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Λιόλιος, Κώστας Μοσχάτος, Κύνθια Βουκουβαλίδου, Δημήτρης Γιαλελής

Περιγραφή

Η κωμική παράσταση που αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα με αστείο τρόπο.
Δυο ομάδες, η μπλε και η κόκκινη, μέσα σε 5 γύρους λεκτικών συγκρούσεων, επιχειρηματολογούν για διάφορα θέματα και στο τέλος εσείς, το κοινό, ψηφίζει για το ποια ομάδα ήταν η καλύτερη. Κάθε παράσταση είναι διαφορετική από την προηγούμενη και οι γύροι είναι σχεδιασμένοι ώστε το κοινό να απολαμβάνει στο μέγιστο την αγωνία των ηθοποιών, καθώς προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο επιχείρημα, για να κερδίσουν τις πολυπόθητες ψήφους.

Περισσότερα

Στην αρχαία Αθήνα οι ρήτορες έβγαιναν μπροστά στον κόσμο της πόλης και μιλούσαν για τα προβλήματα της πόλης και πώς μπορούν να λυθούν.

Οι Ρητορείες είναι εδώ για να επιχειρηματολογήσουν για διάφορα σοβαρά (και μη) θέματα, αλλά και να λύσουν όλα τα προβλήματα και όλες τις απορίες που μπορεί να έχετε. Και όλα αυτά χρησιμοποιώντας λογική και μια μεγάλη δόση χιούμορ.

Τα επιχειρήματα θα πάρουν φωτιά από Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, για λίγες μόνο παραστάσεις, στο θέατρο Μπιπ, Αγίου Μελετίου 25, τηλ. 213 0344074

Οπότε μην περιμένεις. Μην χάνεις χρόνο! Έλα και εσύ σε μια μοναδική κωμική παράσταση και πάμε να βγάλουμε μαζί τον καλύτερο Ρήτορα.

Αφίσα-δημιουργικό: Θαλασσινή Καραλή
Φωτογραφία: Θαλασσινή Καραλή
Σκηνοθεσία-Παραγωγή: Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Καλογερόπουλος

2 ΣΧΟΛΙΑ