Σώμα ενόρκων

Αρχείο Παίχτηκε από 16/06/2018 έως 17/06/2018
στο Σοφούλη (Θεσσαλονίκη)
Ερμηνεύουν: Χρυσαφίδου Μάρθα, Σολομωνίδου Ολυμπία, Σαρρής Παναγιώτης, Βέρρου Φανή, Χατζούδη Άννυ, Αρσενίου Πέννυ, Βαλταζή Ράνια , Καχριμανίδη Δέσποινα, Κλιφόπουλος Λέανδρος, Δεληγιάννη Υβόννη, Αδαμοπούλου Λιάνα, Βάγιου Όλγα

Περιγραφή

Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Καλλίστη» παρουσιάζει το δικαστικό δράμα "ΣΩΜΑ ΕΝΟΡΚΩΝ", μια παράσταση βασισμένη στο θεατρικό έργο του Ρέτζιναλντ Ρόουζ σε προσαρμογή και σκηνοθεσία της Μαριάνας Αλεξανδρή.

Περισσότερα

12 ένορκοι συνεδριάζουν για να βγάλουν απόφαση σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας. Οι χαρακτήρες, τα βιώματα και η ψυχοσύνθεση του κάθε ενόρκου καθορίζουν την εξέλιξη της πλοκής και την τελική ετυμηγορία.

Η θεατρική ομάδα διανύει την έκτη χρονιά δημιουργίας της, μετρώντας την παραγωγή πέντε παραστάσεων και μιας σύμπραξης με τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.

2013: Η με το ζόρι Γιατρός, Μολιέρος

2014: ΜΗΔΕΙΑστε, μουσικοχορευτική παρωδία

2015: Η Μπερνάρντα του Λόρκα, δράμα

2016: Θα πεις κι ένα τραγούδι,  (σύμπραξη με τα χορευτικά τμήματα το συλλόγου)

2017: Η Μαμά πεθαίνει πάντα 2 φορές, μαύρη κωμωδία

Από το 2015, στο Σύλλογο λειτουργεί και θεατρική ομάδα εφήβων.

Ο πολιτιστικός και μορφωτικός σύλλογος Καλλίστη Καλαμαριάς ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την απρόσκοπτη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, τη συμμετοχή σε διεθνή και τοπικά φεστιβάλ αλλά και εμφανίσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Το χορευτικό τμήμα ασχολείται με την εκμάθηση και παρουσίαση όλων των χορών (Λάτιν, Ευρωπαικών, Ελληνικών και Παραδοσιακών). Από φέτος λειτουργεί και τμήμα χορωδίας!

email:[email protected]
www.kallistikalamarias.blogspot.gr

https://www.facebook.com/groups/369062866533038/