148

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος Live

Αρχείο Παίχτηκε από 10/05/2019 έως 17/05/2019
στο Athenaeum
Σκηνοθέτης: Νίκος Τσαούσης

Περιγραφή

Μετά τις 13 υπερ-πετυχημένες εμφανίσεις του στο φιλόξενο Athenaeum Κελάρι στο Θησείο (αρχές Νοεμβρίου - τέλη Φεβρουαρίου), την εντυπωσιακή συμμετοχή του στο μεγάλο αφιέρωμα στο συνθέτη Γιώργο Μουζάκη (5/3 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), και 2 βραδιές στη μουσική σκηνή Σφίγγα τον Απρίλιο, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιστρέφει στο Κελάρι, με 2 ακόμη παραστάσεις του “Come Prima”, τις Παρασκευές 10 & 17 Μαϊου. Στο πιάνο τον συνοδεύει, και σε αυτόν το νέο κύκλο, ο μαέστρος Γιώργος Τσοκάνης.

Περισσότερα

"Come Prima"

Η επιτυχία συνεχίζεται!

NΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Από τον Φρανκ Σινάτρα στον Αντρέα Μποτσέλι, τον Ζακ Μπρελ και τον Έρος Ραμαζότι, τις αγαπημένες ιταλικές καντσονέτες του Μάριο Λάντσα αλλά και γνωστά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Μουζάκης, Πλέσσας, Ξαρχάκος), μέχρι και ερμηνείες-έκπληξη, το Come Prima είναι ένα προγράμμα αξιώσεων που μας ταξιδεύει νοερά στο λαμπερό παρελθόν της ελληνικής μουσικής, αλλά και τις μεγάλες σκηνές της Αμερικής και της Ευρώπης.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος ασχολήθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική, σπουδάζοντας πιάνο. Στη συνέχεια ξεκίνησε σπουδές κλασικού τραγουδιού και μέσα σε ένα χρόνο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παιδικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.Αργότερα, βρέθηκε στο Παρίσι για σπουδές με υποτροφία του Γαλλικού Κράτους (École Normale de Musique de Paris), ενώ παράλληλα εργάστηκε στην όπερα του Παρισιού (Opera de Paris). Εχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έχει συνεργαστεί με μεγάλες προσωπικότητες του χώρου της κλασικής μουσικής, της όπερας αλλά και της έντεχνης, crossover και ποπ μουσικής. Έχει ερμηνεύσει ρόλους κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου σε Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ελλάδα και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή Φεστιβάλ.


LINKS
www.salabasopoulos.com
Facebook: facebook.com/Stavros-Salabasopoulos-434859260183870/
Instagram: instagram.com/salabasopoulos

YouTube: youtube.com/user/salasstavros

management: Νίκος Τσαούσης
Photo credit: Βαγγέλης Φραντζής

Φωτογραφίες