200

Τα Χριστούγεννα του μικρού μάγου

Διάρκεια: 70'
Κείμενο: Costa Funtastico (Παντελιάς Κωνσταντίνος)
Σκηνοθέτης: Ξενοφών Ξενάκης
Σκηνογραφία: Άννα Παντελιά

Περιγραφή

Μία κωμική και διαδραστική παράσταση με πολλά ομαδικά παιχνίδια, πραγματικά μαγικά κόλπα, χορό, γέλιο και τραγούδι.

Περισσότερα

Τα Χριστούγεννα έφθασαν ξανά και στο Βόρειο Πόλο ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του, τα ξωτικά και οι μάγοι έχουν ριχτεί στη δουλειά. Όλοι προσπαθούν να τελειώσουν τα παιχνίδια των παιδιών για να τους τα πάει ο Αϊ Βασίλης με το μαγικό του έλκηθρο! Όλοι? Όχι όλοι, υπάρχει βλέπετε ένας μικρός μάγος που ενώ η δουλειά του είναι να προσέχει το μαγικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτός αποφασίζει να πειράξει το μαγικό βιβλίο των Χριστουγέννων και τότε αρχίζουν τα προβλήματα!!!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΝΟ 1 ΩΡΑ, ο μικρός μάγος και οι βοηθοί του (οι θεατές της παράστασης) πρέπει να περάσουν όλες τις μαγικές δοκιμασίες του βιβλίου για να καταφέρουν να εμφανίσουν τα στολίδια του δέντρου! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε τα Χριστούγεννα θα χαθούν για πάντα!

Tα παιδιά, αφού ντυθούν με μαγικά ρούχα και κρατήσουν μαγικά ραβδιά, συμμετέχουν άμεσα στα μαγικά του μάγου και αφού συγκεντρώσουν όλα τα μαγικά στοιχεία καταφέρνουν να εμφανίσουν ζωάκια φτιαγμένα από μπαλόνι, καραμέλες, παιχνίδια καθώς και ό,τι μπορεί να φανταστεί το μυαλό ενός παιδιού!!! Ένα θέαμα που καλλιεργεί τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα των παιδιών μέσα από μαγικά νούμερα, παιχνίδια και άφθονο γέλιο!!!

Μία κωμική και διαδραστική παράσταση με πολλά ομαδικά παιχνίδια, πραγματικά μαγικά κόλπα, χορό, γέλιο και τραγούδι.

Έλα και εσύ για να μεταμορφωθείς σε έλατο, σε χιονάνθρωπο, σε μικρό τάρανδο ή μικρό ξωτικό και να βοηθήσεις τον μικρό μάγο να σώσει τα Χριστούγεννα!

  • Επιμέλεια Μαγικών: Costas Funtastico
  • Είδος παράστασης: Διαδραστική μαγική παράσταση / Show

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Εργοτάξιον

Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος (δίπλα στο μετρό της Δάφνης)
Τηλ: 6983930220 Email: [email protected]

Εισιτήρια: 7 ευρώ
Πληροφορίες: 6983930220

Ημέρες & Ώρες
Δ 18:00
Τ 18:00
Τ 18:00
Π
Π
Σ 18:00
Κ
Πρόσβαση

Ακριβώς πίσω από τις αφετηρίες των λεωφορείων, στον Σταθμό Δάφνης του Μετρό. Εξυπηρετούν τα λεωφορεία 141,131, 212, 112, 219, 218, 206, 237, 816, 217, 229
Διατίθεται χώρος στάθμευσης για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.