314

Τα Χριστούγεννα του μικρού μάγου

Αρχείο Παίχτηκε από 03/12/2018 έως 09/01/2019
στο Εργοτάξιον
Διάρκεια: 70'
Κείμενο: Costa Funtastico (Παντελιάς Κωνσταντίνος)
Σκηνοθέτης: Ξενοφών Ξενάκης
Σκηνογραφία: Άννα Παντελιά

Περιγραφή

Μία κωμική και διαδραστική παράσταση με πολλά ομαδικά παιχνίδια, πραγματικά μαγικά κόλπα, χορό, γέλιο και τραγούδι.

Περισσότερα

Τα Χριστούγεννα έφθασαν ξανά και στο Βόρειο Πόλο ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του, τα ξωτικά και οι μάγοι έχουν ριχτεί στη δουλειά. Όλοι προσπαθούν να τελειώσουν τα παιχνίδια των παιδιών για να τους τα πάει ο Αϊ Βασίλης με το μαγικό του έλκηθρο! Όλοι? Όχι όλοι, υπάρχει βλέπετε ένας μικρός μάγος που ενώ η δουλειά του είναι να προσέχει το μαγικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτός αποφασίζει να πειράξει το μαγικό βιβλίο των Χριστουγέννων και τότε αρχίζουν τα προβλήματα!!!

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΝΟ 1 ΩΡΑ, ο μικρός μάγος και οι βοηθοί του (οι θεατές της παράστασης) πρέπει να περάσουν όλες τις μαγικές δοκιμασίες του βιβλίου για να καταφέρουν να εμφανίσουν τα στολίδια του δέντρου! Αν δεν τα καταφέρουν, τότε τα Χριστούγεννα θα χαθούν για πάντα!

Tα παιδιά, αφού ντυθούν με μαγικά ρούχα και κρατήσουν μαγικά ραβδιά, συμμετέχουν άμεσα στα μαγικά του μάγου και αφού συγκεντρώσουν όλα τα μαγικά στοιχεία καταφέρνουν να εμφανίσουν ζωάκια φτιαγμένα από μπαλόνι, καραμέλες, παιχνίδια καθώς και ό,τι μπορεί να φανταστεί το μυαλό ενός παιδιού!!! Ένα θέαμα που καλλιεργεί τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα των παιδιών μέσα από μαγικά νούμερα, παιχνίδια και άφθονο γέλιο!!!

Μία κωμική και διαδραστική παράσταση με πολλά ομαδικά παιχνίδια, πραγματικά μαγικά κόλπα, χορό, γέλιο και τραγούδι.

Έλα και εσύ για να μεταμορφωθείς σε έλατο, σε χιονάνθρωπο, σε μικρό τάρανδο ή μικρό ξωτικό και να βοηθήσεις τον μικρό μάγο να σώσει τα Χριστούγεννα!

  • Επιμέλεια Μαγικών: Costas Funtastico
  • Είδος παράστασης: Διαδραστική μαγική παράσταση / Show

Φωτογραφίες